میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر علوم: باید به استادان اعتماد کنیم

وی در ادامه بر ضرورت ارتقاء جایگاه کشورمان در علوم انسانی در جهان تاکید کرد و گفت: ˈما علوم انسانی را در ایران تحقیر می کنیم و این مساله سبب عدم پیشرفت این علم در کشورمان شده است.
کد خبر: ۳۹۷۸۱۳
| |
5073 بازدید

وزیر علوم تحقیقات و فناوری بر ضرورت درخشش کشورمان در علوم انسانی در جهان تاکید کرد و گفت: باید به استادان علوم انسانی در کشور اعتماد کنیم تا آنها بتوانند در این دانش به نوآوری پرداخته و این عرصه را شکوفا کنند.
 
به گزارش ایرنا، ˈرضا فرجی داناˈ شامگاه شنبه در مراسم تجلیل از استادان برتر دانشگاه علامه طباطبایی افزود: بزودی سند دانشگاه اسلامی در تمام دانشگاه های کشور اجرایی می شود.
 
وی با بیان اینکه در این سند جایگاه ویژه ای برای ˈتکریم مقام استادˈ در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: تمام توان خود را به کار می گیریم تا بتوانیم جایگاه استادان را حفظ کنیم.
 
وزیر علوم تحقیقات و فناوری، از استادان دانشگاه ها خواست، برای حفظ جایگاه استاد و اقدامات مورد نیاز در این زمینه، پیشنهادهای خود را ارایه کنند.
 
وی در ادامه بر ضرورت ارتقاء جایگاه کشورمان در علوم انسانی در جهان تاکید کرد و گفت: ˈما علوم انسانی را در ایران تحقیر می کنیم و این مساله سبب عدم پیشرفت این علم در کشورمان شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟