صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پیش شرط «مالکی» برای همپیمانی با «بارزانی»

کد خبر: ۳۹۷۷۷۵
| |
7270 بازدید

نخست‌وزیر عراق برای ائتلاف مجدد با حزب رئیس منطقه کردستان شرط گذاشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، «نوری مالکی» نخست‌وزیر عراق می‌گوید اگر «مسعود بارزانی» به حفظ یکپارچگی خاک عراق پایبند و موافق تقسیم ثروت و منافع عراق به شیوه مشترک باشد، حاضر است بار دیگر همپیمان وی در دولت آینده عراق باشد.

«کردپرس» نوشت: نوری مالکی در سخنرانی هفتگی خود بارزانی را دوست و برادر خود خواند و گفت: « با همدیگر سابقه مبارزات مشترک دارند.»

نخست وزیر فعلی عراق در اشاره به اختلافات خود با بارزانی اظهار داشت: «اختلافات ما حزبی و مذهبی نیست بلکه بر سر مسائلی است که به حقوق یک ملت ارتباط دارد.»

وی افزود: « با هیچ جریانی برای تشکیل دولت آینده خط قرمز نداریم اما آنها باید به اصولی که قبلا اعلام کرده‌ایم ،پایبند باشند.»

بارزانی اخیرا بارها نوری مالکی را درباره مسائلی از جمله قطع حقوق کارمندان و تاکید وی بر صدور نفت کردستان از سوی دولت مرکزی مورد انتقاد شدید قرار داده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار