صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

غیبت چک و حضور تری

کد خبر: ۳۹۷۰۱۱
| |
2150 بازدید
سرمربی تیم فوتبال چلسی انگلیس از غیبت پیتر چک و حضور جان تری در دیدار امشب (چهارشنبه) لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا برابر اتلتیکو مادرید خبر داد.

به گزارش رویترز، چلسی پس از تساوی بدون گل مقابل اتلتیکو مادرید در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا، امشب در بازی برگشت میزبان حریف اسپانیایی خود خواهد بود. 

چک گرچه روز گذشته در تمرینات چلسی شرکت کرد اما به دلیل آسیب دیدگی شانه در بازی رفت، قادر به همراهی تیمش در مسابقه برگشت نخواهد بود درحالی که تری که در مسابقه رفت دچار آسیب دیدگی خفیفی شده بود، بعد از استراحت در جریان برد 2 بر صفر یکشنبه شب چلسی مقابل لیورپول در لیگ برتر انگلیس، بازی خواهد کرد.

خوزه مورینیو سرمربی چلسی در این باره گفت: فصل برای چک به پایان رسیده است. 

وی علت حضور چک در تمرینات را هم این گونه بیان کرد:وی در کنار بازیکنان مصدوم، محروم و همچنین آماده تمرین کرد تا اتحاد تیم حفظ شود. 

مورینیو در مورد تری نیز خاطر نشان کرد که وی آماده است و بازی می کند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟