خوردبين:برگ برنده ما در آسيا وينگاداست
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه بازيكنان باخت برابر مقاومت سپاسي را فراموش كرده و تمرينات خود را به طور جدي براي مسابقه با شارجه انجام ميدهند تا يك بازي قابل قبول و خوب را به نمايش بگذارند.
محمود خوردبين در گفتوگو با ايلنا افزود: باشگاه پرسپوليس تدابير ويژهاي را براي حضور هر چه پرقدرتتر اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا مهيا كرده است. به هر حال ليگ قهرمانان آسيا با مسابقات ليگ برتر تفاوت دارد. البته اين تفاوت زياد نيست اما بازيكنان انگيزه خاصي براي اين رقابتها دارند تا در نهايت بتوانند از نام و حيثيت باشگاه پرسپوليس دفاع كنند.
وي ادامه داد: بازيكنان به دليل آنكه نتوانستند در مسابقات ليگ برتر نتيجه دلخواهشان بگيرند حالا حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا برايشان بسيار حائز اهميت است. ضمن اينكه پرسپوليس بعد از چند سال مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را كسب كرده است و بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببرد.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس اضافه كرد: كادر فني تاكنون چند فيلم مسابقه شارجه اولين رقيب پرسپوليس در روز 20 اسفند را زير نظر گرفتهاند و قرار است طي چند روز آينده يك نفر از بين كادر فني براي تماشاي آخرين مسابقه اين تيم در ليگ امارات پيش از ديدار برابر پرسپوليس را از نزديك تماشا كرده و آناليز لازم را به سرمربي انتقال دهد. خوشبختانه آقاي وينگادا هم از سبك بازي تيمهاي عربي شناخت دارد و اين ميتواند برگ برندهاي براي پرسپوليس محسوب شود كه سرمربياش سالها در كشورهاي عربي كار كرده و از اين تيمها وسبك كارشان به خوبي مطلع است.
خوردبين در پاسخ به اين سوال كه آيا پرسپوليس در گروه آساني قرار گرفته است، به ايلنا گفت: در ظاهر نام تيمها چنين تصوري را براي همه رقم ميزند اما بايد ببينيم در عمل تيمهاي حريف چه تواناييهايي دارند. من شب گذشته بازي تيم الغرافه را ديدم آنها بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشتند.
وي در خصوص بازگشت علي كريمي، هافبك سرخپوشان به تيم ملي عنوان داشت: من راجع به اين موضوع صحبت نميكنم چرا كه چنين مباحثي به من ارتباط ندارد. هر كس با سليقه خود براي آيندهاش تصميم ميگيرد.
سرپرست تيم پرسپوليس ضمن رد شايعه قهر علي كريمي از حضور در تمرينات اين تيم اضافه كرد: كريمي امروز در تمرينات حضور داشت و آماده هم نشان داد. البته هنوز شرايط آرماني و ايدهآل و صددرصد را پيدا نكرده است اما او فقط به دليل كمر درد در تمرين شركت نميكرد اما شايعه شد او قهر كرده است.
خوردبين ادامه داد: اگر ما ميتوانستيم تيم مقاومت سپاسي را شكست دهيم اين احتمال وجود داشت در بازيهاي آينده با از دست دادن امتيازات از سوي دو تيم استقلال و ذوبآهن به مقام قهرماني دست يابيم اما به واقع شانس ما براي كسب اين عنوان خيلي اندك به نظر ميرسد.
وي اضافه كرد: محسن خليلي هم خيلي خوب كار كرد و ميتواند بهتر از اين هم باشد. البته مهدي رجبزاده، بازيكن تازه وارد تيم براي بازي در ليگ برتر منتظر پاسخ مسوولان سازمان ليگ است تا در صورت ممكن وي جانشين ديكارمو برزيلي شود.
وي گفت: ميثاق معمارزاده در تمرينات گروهي شركت كرده است اما وي در دور برگشت مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ميدان خواهد رفت.
سرپرست پرسپوليس ضمن تائيد ملاقاتش با علي پروين سرمربي پيشين اين تيم عنوان داشت: در يك مجلس ختم به طور اتفاقي او را ديدم و احوالپرسي كرديم البته در اين ملاقات در خصوص وضعيت پرسپوليس صحبتي انجام نشد.


