صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ضرب‌الاجل دو ماهه آمریکا به لیبی

منابع آگاه در لیبی اعلام کردند که معاون وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیرش به طرابلس به مقامات سیاسی لیبی گفته که اگر ظرف دو ماه به مشکلات کشور خود پایان ندهند، باید شاهد مداخله بین‌المللی در امور داخلی خود باشند.
کد خبر: ۳۹۶۴۵۵
| |
5028 بازدید
منابع آگاه در لیبی اعلام کردند که معاون وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیرش به طرابلس به مقامات سیاسی لیبی گفته که اگر ظرف دو ماه به مشکلات کشور خود پایان ندهند، باید شاهد مداخله بین‌المللی در امور داخلی خود باشند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه "العربی الجدید"، منابع عالی رتبه در لیبی اعلام کردند که ویلیام برنز، معاون جان کری، وزیر خارجه آمریکا در سفر دو روزه خود به طرابلس، به مسئولان لیبیایی هشدار داد اگر سیاستمداران لیبی ظرف دو ماه آتی به مشکلات کشور خود پایان ندهند و بر سر تدوین قانون اساسی و برقراری صلح و حل مشکلات امنیتی به توافق نرسند، دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا با همکاری کشورهای اتحادیه اروپا نماینده ویژه‌ای را برای بررسی روند انتقالی به لیبی اعزام می‌کند.

برخی تحلیل‌گران این اقدام را به معنای این می‌دانند که طرابلس با این وضعیت تحت سیطره و کنترل جامعه جهانی در می‌آید.

برنز روز چهارشنبه به طرابلس وارد شد و با برخی مقامات سیاسی لیبی دیدار و اعلام کرد که واشنگتن آماده حمایت از لیبی در مبارزه با تروریسم و تندروی است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی