ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افزایش مرگ به علت سرطان در ایران

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران نسبت به شیوع رو به افزایش سرطان در کشور هشدار داد و گفت: آمار مرگ و میر بر اثر سرطان در ایران، بالاتر از کشورهای پیشرفته دنیاست.
کد خبر: ۳۹۴۳۱۳
| |
9160 بازدید

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران نسبت به شیوع رو به افزایش سرطان در کشور هشدار داد و گفت: آمار مرگ و میر بر اثر سرطان در ایران، بالاتر از کشورهای پیشرفته دنیاست.

به گزارش مهر، دکتر ایرج خسرونیا گفت: سرطان، از جمله بیماریهایی است که در کشور ما عوارض زیادی به دنبال دارد که این مسئله ناشی از عدم توجه به مقوله "خودمراقبتی" است که کمتر در جامعه ما اتفاق می افتد.

او با اعلام اینکه آمار ابتلا به سرطان در کشورمان رو به افزایش است، گفت: متاسفانه مردم ما کمتر به پزشک مراجعه می کنند و اجازه می دهند، وقتی بیماری مزمن شد، آن وقت اقدام به درمان می کنند که دیگر خیلی دیر شده است.

خسرونیا به تغییر سبک زندگی، مصرف زیاد غذاهای آماده و فست فودها، کم تحرکی و... به عنوان عوامل موثر در ابتلا به بیماریها نام برد و گفت: در پنجمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، سه موضوع خودمراقبتی، سرطان و بیماریهای قلب و عروق، مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد و در کنار آن به موضوعاتی مثل پزشکی قانونی و مسائل پزشکی نیز اشاره خواهیم داشت.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، یکی از مسائلی که جامعه پزشکی را دچار مشکل می کند، موضوع پزشکی قانونی دانست و گفت: متاسفانه برخی از پزشکان با موضوعات و مسائل پزشکی قانونی آشنا نیستند و همین مسئله باعث می شود که در مسیر کار، دچار مشکل شوند. از این رو، در این کنگره و گفت: خودمراقبتی، سرطان و بیماریهای قلب و عروق، سه محور اصلی کنگره امسال را تشکیل می دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار