صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سرهای بریده در «رقة»؛ قندهار سوریه

کد خبر: ۳۹۳۷۶۲
| |
20683 بازدید
تروریست‌ها با بریدن سرهای چندین شهروند سوری از جمله یک کودک ۷ ساله در شهر «رقة»، آنها را آویزان کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «خبرپرس»، گروه‌های تروریستی در شهر «الرقة» سوریه با بریدن سرهای شهروندان سوری آنها را آویزان کردند.

سرهای بریده در «رقة»؛ قندهار سوریه

بر اساس این گزارش، اتهاماتی که به این شهروندان زده شده و سپس این چنین وحشیانه اعدام شده‌اند، بسیار وحشتناک است. در میان سرهای آویزان شده، سر یک کودک هفت ساله نیز به چشم می‌خورد.

رقة یکی از مهمترین پایگاه‌های تروریست‌ها در سوریه است و در رسانه‌ها به قندهار سوریه معروف شده است. به طوری که تروریست‌های داعش در روستاهای اطراف آن مستقر شده‌اند و در آن آموزش می‌بینند و نیروهای جدید جذب می‌کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی