صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پنجمین روز مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا

استقلال باخت و حذف شد

کد خبر: ۳۹۳۶۲۸
| |
14022 بازدید
|
استقلال ایران با شکست برابر الشباب عربستان در ریاض بخت خود را برای صعود به مرحله جذفی لیگ قهرمانان آسیا از دست داد و از یک بازی مانده به پایان مرحله گروهی از این رقابت ها حذف شد.

به گزارش ایسنا، دیدار تیم های استقلال ایران و الشباب عربستان در پنجمین روز از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با شکست دو بر یک استقلال به پایان رسید تا استقلال از صعود به مرحله حذفی رقابت ها بازبماند.

گل استقلال را آرش برهانی در دقیقه 47 و گل تساوی بازی را نواف شکرالله در دقیقه 81 از روی نقطه پنالتی و گل دوم تیم عربستانی را سعید الدوساری در دقیقه 95 به ثمر رساندند.

با این نتیجه و با توجه به برتری الجزیره امارات برابر الریان قطر در دیگر دیدار این گروه، استقلال دیگر بختی برای صعود به مرحله بعدی رقابت ها ندارد. استقلال در آخرین دیدارش در این مرحله باید در تهران از الریان پذیرایی کند و الشباب در روز آخر در امارات به دیدار الجزیره صدرنشین گروه می رود که این بزای تنها برای تعیین صدرنشین خواهد بود.

نیمه نخست دیدار نسبتا کم برخورد بود و دو تم با احتیاط به سمت دروازه حریف حرکت می کردند. اما در نیمه دوم، بازی به مراتب گرم تر شد چرا که در همان دقایق ابتدایی این نیمه، استقلال به گل رسید و باعث شد که تیم میزبان برای جبران نتیجه به تکاپو بیفتد.

دقیقه 47؛ الشباب صفر - استقلال یک

حرکت خوب و سریع خسرو حیدری و سانتر زیبای او به داخل محوطه جریمه الشباب کافی بود تا آرش برهانی با ضربه سر زیبایش دروازه تیم میزبان را باز کند. با این گل، امیدواری به صعود به اردوی استقلال بازگشت.

استقلال پس از به ثمر رساندن گل برتری، بازی بهتری هم به نمایش گذاشت و چیزی نمانده بود که چند دقیقه بعد از گل اول، به گل دومش دست پیدا کند اما این باز ضربه سر مهاجم آبی ها با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.

عربستانی ها هم که پس از دریافت گل، نتیجه بازی را در خانه خود تز دست رفته می دیدند، بارها تلاش کردند به دروازه استقال نزدیک شوند. در خطرناکترین صحنه، در دقیقه 62، مهاجم الشباب چند بازیکن استقلال را جا گذاشت و در آستانه ورود به محوطه جریمه به سمت دروازه شوت زد اما شوت محکم او با اختلاف بسیار کمی به بیرون رفت تا استقلالی ها نفس راحتی بکشند.

دقیقه 71، اشتباه مهلک مدافع استقلال، رافینیا، مهاجم الشباب را با رحمتی تک به تک کرد اما دروازه بان استقلال به خوبی شوت مهاجم حریف را به کرنر فرستاد.

دقیقه 81؛ الشباب یک – استقلال یک

داور خطای هند مهرداد اولادی را داخل محوطه جریمه استقلال اعلام کرد و نقطه پنالتی را نشان داد. نواف شکرالله این ضربه را به گل تساوی بخش بازی تبدیل کرد.

دقیقه 96؛ الشباب دو- استقلال یک

در آخرین وقتهای اضافی پس از اینکه استقلالی‌ها برای به ثمر رساندن گل دوم جلو رفته بودند و حتی مهدی رحمتی برای استفاده از ضربه کرنر به محوطه جریمه حریف رفته بود، بازیکنان الشباب در برگشت توانستند از این فرصت استفاده کنند و گل دوم را توسط الدوساری وارد دروازه استقلال کنند.

در پایان پنجمین روز از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، الجزیره امارات با 10 امتیاز در صدر جدول گروه اول قرار دارد و پس از این تیم، الشباب عربستان با 10 امتیاز، استقلال ایران با 3 امتیاز و الریان قطر با 3 امتیاز به ترتیب دوم تا چهارم هستند.

ترکیب استقلال:

سید مهدی رحمتی، امیر حسین صادقی،حنیف عمران زاده، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، آندرانیک تیموریان،ایمان مبعلی،پژمان نوری، مهرداد اولادی، محمد قاضی و آرش برهانی.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۵۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
داور سر استقلال را برید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
سربلند حذف شدیم لنگیا هم سکوت پیشه کنند
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
کلا به اولادی باختیم. اون از پنالتی دادنش و اون هم از کرنر گرفتنش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
پرسپولیسی ام اما از حذف ناجوانمردانه ومظلومانه استقلال مقابل عرب ها اشک در چشمانم جمع شد
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
دست بچه ها درد نکنه، فکر میکنم چیزی کم نذاشتن،
همیشه که نمیشه تو اوج باشی باید یه چند وقت هم استراحت کنند و اجازه رشد به جون ترها بدن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
اینقدر من دوست دارم این استقلال و پیروزی با این بازیکن های پول پرستشون هی ببازن و حذف بشن...
چوپان
|
United States
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
بهتر!!!
این بود عاقبت کسانی که منافع ملی رو به ستاره روی پیرهنشون فروختن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
رحمتی کلی سوژه خنده شد
ناشناس
|
United States
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
یه مشت پیرمرد جمع کردن که نمیتونند تا آخر بازی فشار بازی رو تحمل کنند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟