صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازیکن فولهام انگلیس مقابل صبای ایران

کد خبر: ۳۹۳۶۲
| |
887 بازدید

تیم فوتبال الهلال عربستان با هدف تدارک برای حضوری قدرتمند در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا "سئول کی هیون" بازیکن کره‌ای تیم فوتبال فولهام را بصورت قرضی به خدمت گرفت.

به گزارش مهر، سئول کی هیون اولین بازیکن کره‌ای لیگ عربستان سعودی است. او بصورت قرضی از فولهام انگلستان به الهلال عربستان رفته است تا برای اولین بار در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند. او الهلال در بازی مقابل صبای قم همراهی خواهد کرد.

او در سالهای 01-2000 در رویال آنتورپ، 04-2001 اندرلشت، 06-2004 ولورهمپتون وندرز، 07-2006 ریدینگ و در سال 2007 در فولهام بازی کرده است.

او که در دو سمت چپ و راست و خط حمله بازی می کند در مصاحبه با سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت که رفتن به عربستان به تجربه او برای مربیگری در آینده کمک خواهد کرد.

این بازیکن کره ای همچنین خاطرنشان کرد: " پس از 10 سال بازی در اروپا وقت تجربه در جای دیگری بود. من در آینده دنبال مربیگری خواهم بود که بازی در عربستان زمینه پیشرفت را برایم فراهم می کند. به علاوه پیشنهاد خوبی از الهلال که یکی از بزرگترین باشگاه های آسیاست گرفتم و بالاخره به تصمیم رسیدم".

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار