صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تهران رکورد روزهای پاک را شکست!

کد خبر: ۳۹۳۵۹۶
| |
7697 بازدید

معاون پایش و نظارت محیط زیست استان تهران گفت: به دلیل پایین بودن غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون از حد مجاز امروز تهران هوای پاک را تجربه کرد.
 
محمد رستگاری در گفت‌وگو با فارس، درباره شرایط کیفی هوای پایتخت اظهار داشت: بر اساس اطلاعات حاصل از دستگاه‌های سنجش آلودگی هوا مبتنی بر ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز هوای پایتخت در شرایط پاک قرار دارد.
 
معاون پایش و نظارت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه امسال برای پنجمین بار هوای تهران در شرایط پاک قرار گرفت، افزود: این در حالی است که طی سال‌های گذشته در مجموع تعداد روزهای پاک به ۵ روز نرسیده بود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات حاصل از دستگاه‌های سنجش آلودگی هوا شاخص کیفیت هوا درباره آلاینده‌های ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون و ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون به ترتیب روی اعداد ۳۵ و ۴۵ قرار دارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات