صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
چه كسي پاسخگوي اتلاف عمر مردم است؟

صبوري مردم ما و صف‌هايي كه پايان نمي‌يابد

براستی چه نهادي براي تكريم واقعی ارباب رجوع و رسيدگي به مشكلات روزمره مردم انجام وظيفه مي‌كند؟ آيا وجود يك واحد رسيدگي به شكايات مراجعين در زير مجموعه همان مديريت‌هاي ضعيف و ناتوان، پاسخگوي مشكلات ناراضيان از همان مجموعه خواهد بود؟
کد خبر: ۳۹۳۲۵
| |
16148 بازدید
صف معاينه فني خودرو، صف تعويض پلاك خودرو، صف خريد شير يارانه‌اي و مايحتاج كوپني، صف دريافت و يا تعويض كوپن، صف كارت ملي (كه قرار بود جاي شناسنامه را بگيرد، ولي فقط به ليست مدارك اضافه گرديد!)، نوبت‌هاي طولاني مفاصاحساب‌هاي شهرداري، نوبت‌هاي چند ماهه كميسيون‌هاي ماده 100 و تقاضاي پايان كار ساختماني، صف پر كردن پرسشنامه اقتصادي، صف انتظار اتوبوس و احتمالا از سال آينده صف ديگري براي دريافت يارانه نقدي. صف‌هايي كه نياز به داشتن دو عمر جداگانه براي زندگي دارد؛ يك عمر براي سپري شدن آن در صف و يك عمر براي كسب و كار و دوندگي!

يكي از بییندگان «تابناک» با ارسال پیامی نوشته: «اینجانب شب چهارشنبه ساعت 21 جهت معاینه فنی به پارک سوار بیهقی مراجعه کرده و پس از پرداخت مبلغ 8750 تومان + 375 تومان هزینه پارکینگ ـ كه البته مدعی هستند هزینه پارکینگ برای مراجعین مجاز نیست - و تست فنی خودرو و دريافت ارقام زير در زمینه آلایندگی از قرار hc 92ppm وco 1.89 و co2 13 که بسیار کمتر از حد مجاز است، باز هم موفق به دريافت برچسب نشدم! چون احتمال دادند که خودرو من روغن‌سوزی داشته باشد! گفتند باید دوباره روز مراجعه کنم تا با پیشرفته‌ترین متد معاینه فنی، یعنی گاز دادن به خودرو و نگاه کردن به اگزوز که حتما هم باید در روز باشد، تشخیص روغن سوزی بدهند. هرچه التماسشان کردم که هر كسي می‌داند که اگر خودرویی روغن سوزی داشته باشد، میزان ذرات معلق و hc سر به فلک می‌زند و گفتم بیایید هرچه می‌خواهید به خودرو گاز می‌دهم آیا دودی خارج می‌شود آخر چطور می‌شود خودرویی روغن سوزی داشته باشد، ولي از نظر آلايندگي 92ppm باشد؟ همه این دستگاه‌ها توانايي آشکار سازی روغن‌سوزی را ندارند؟ اما زیر بار نرفتند و گفتند باید صبح بیایي تا با چشم تست کنیم!!
كسي نيست به داد مردم خسته برسد و اصلاحاتی در امر معاینه فنی که سوهان روح و باعث نارضایتی بسياري از مردم شریف است، به وجود آورد؟»

آيا امسال كه سال نوآوري و شكوفايي از سوي مقام معظم رهبري نام نهاده شده بود، حق مردم نبود كه براي دريافت خدماتشان روش‌هاي بهتري را دريافت نمايند؟
 
مردم صبور ما به حق انتظار ارائه سرويس‌هاي پيشرفته‌تر، سريع‌تر و مطابق با استانداردهاي جهاني را داشته و دارند.

با توجه به پيشرفت‌هاي تكنولوژيكي، امكانات اينترنتي، سرويس‌هاي آنلاين و بسياري از روش‌هاي جديد براي ارايه خدمات بهتر به شهروندان، همچنان شاهد تشكيل صف‌هاي گوناگون براي دريافت هر شكلي از خدمات هستيم. در حالي كه با وجود شمار زيادي از جوانان جوياي كار كه بسياري حتي حاضرند مزد كارشان تنها مشغوليت آنها باشد و از سربار خانواده بودن رهايي يابند، نيرو و استعدادهاي بالقوه‌اي در اختيار داريم كه مي‌توانيم از آنان در راستاي خدمت‌رساني به هم‌ميهنان بهره ببريم؛ بنابراين تداوم این صف‌ها شاید هیچ توجیهی نداشته باشد.
بسیاری از مردم حاضرند هزینه‌های سرویس بهتر را پرداخت کنند، ولی یک روز خود را صرف چنین صف‌هایی ننمایند، هزینه‌ای که شاید صرف به‌کارگیری جوانان خودشان شود.

براستی چه نهادي براي تكريم واقعی ارباب رجوع و رسيدگي به مشكلات روزمره مردم انجام وظيفه مي‌كند؟ آيا وجود يك واحد رسيدگي به شكايات مراجعين، در زير مجموعه همان مديريت‌هاي ضعيفی که قادر به هماهنگ نمودن بنامه های عادی خود نیستند، پاسخگوي مشكلات روزمره و خسته کننده از همان مجموعه خواهد بود؟

آيا در ساير كشورهاي متوسط جهان (نه پيشرفته) نيز مردم بايد چند روز از هفته را براي امور معمولي زندگي صرف ايستادن در صف و يا نوبت‌هاي طولاني نمايند؟

آيا اشاره نكردن روزمره مردم و رسانه‌ها به اين ضعف‌ها دليل وجود نداشتن آنهاست و بايد تصور كنيم مردم از روند امور روزمره خود رضايت كامل دارند؟

چه كسي پاسخگوي عمر سپري شده ناشي از مديريت‌هاي غير علمي و بي‌توجه به ارزش اوقات مردم است؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
تو رو خدا این نظر رو درج کنید یه درد دل
میدونی مشکل کشور ما چیه اینه که هیچ نهادی حرف هیچ نهاد دیگه رو قبول نداره مشکل ما اینه ....
مجلس یه چیزی میگه دولت میگه تو اشتباه میکنه
دولت یه چیزی میگه مجلس میگه تو اشتباه میکنی
همه توی تصمیماتشون مصلحت حزب یا گروهشون رو مد نظر میگیرن نه مصلحت جامعه و مردم را نمونش زیاده .....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
بابا این مردم خبر ندارن؟؟
شهرداری الان مراکز مجاز ایران خودرو و سایپا رو کمک گرفته چرا این مردم میرن شی میخوابند اونجا؟؟ جای بسی تاسف داره والا
مراکز مجاز از صبح ساعت 8 میشه رفت هیچ مشکلی هم نداره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
مردم كه مي دونند اين كار فقط براي گرفتن پول است.
تو رو خدا به راهنمايي ورانندگي بگوييد اعلام كند هر ماشين كه از شهر خارج مبلغ 10000 تومان يا بيشتر پرداخت نمايد.ديگر مردم را علاف نكنند.
با تشكر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
با سلام و تشکر فراوان جهت بذل توجه شما عزیزان بنده برای بار دوم امروز البته در روز روشن وبا پرداخت هزینه مجدد پارکینگ بیهقی و گاز دادن به خودرو و عدم مشاهده دود آبی موفق به اخذ برچسب معاینه شدم که میتوانستند همان دیشب تحویلم دهند و یک روز مرا از کار بیکار نکنند جالبه که مسئول تست در جواب اعتراض بنده گفت آخه میدونید 80 % خودروهای آلمانی روغن سوزی دارند(منطقی بسیار علمی!!!!) و طبق دستور مدیر عامل هر خودرویی که مشکوک به روغن سوزی باشد مجبورش میکنیم روز هم بیاید توجه کردید مشکوک به روغن سوزی در حالیکه در برگه اینجانب که برایتان فرستادم نوشته بودند دود آبی بر طرف شود یعنی روغن سوزی دارد ونه مشکوک به روغن سوزی حالا از دیشب تا الان نصف شبی بنده چگونه موتور ماشین و یکشبه ثعمیر اساسی کردم خدا عالمه با مسئول انجا هم صحبت کردم که فایده ای نداشت و متهم به فنی نبودن شدم باز هم از شما تابناکیان عزیز متشکرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
بنده به مرکز معاینه فنی شماره 3 تبریز مراجعه کردم گفتند ترمز چرخ عقب سمت راننده ایراد دارد ببرید درستش کنید بعد بیایید بعد گفتند اگر بخواهید خودمان هم اینجا میتوانیم درستش بکنیم. من هم که از خدام بود گفتم در اینجا تعمیر بفرمایید 6500 تومان گرفتند بعد خودرو را به روی چاله بردند به دنبال تعمیر رفتم دیدم با دوتا آچار پیچ دست ترمز را سفت کرد اعتراض کردم گفت نخواستم بری علاف بشی . از نظر فنی تایید کردند . جالب است که بازدید کننده فنی و تایید کننده همان تعمیر کار بود.خودش ایراد می گرفت خودش هم رفع می کرد! بعد خودش تایید میکرد .یک منتی هم سر ما می گذاشت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
متاسفانه در مملكت ما پول زور زياد ميگيرند، در حالي كه ارزش خدماتي كه به ما ميدهند به اندازي مبلغ پرداختي نيست - ماشين 7 ميليوني را 15 ميليون تومان و با پايين ترين كيفيت به مردم غالب ميكنند . به صفهاي طولاني و زمانبر هم عادت كرديم. هيچ حق و احترامي به ملت قائل نيستند . به اميد روزي كه ايراني محترم شمرده شود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
هر یک از ما شهروندان محترم در جامعه بشکلی وظیفه خدمت به هم نوعان خود را داریم. هنگامی که نوبت به خدمت رسانی به ما می رسد با هزار جور توجیه از زیر بار آن شانه خالی کرده و بگونه ای خدمت می دهیم که باعث نارضایتی متقاضیان خدمت می شود اما هنگامی که نوبتمان می شود که از دیگران خدمت بگیریم اگر خدمت ارائه شده مطلوب نباشد شروع به گله و شکایت می کنیم
تا کی باید با این تناقض و وضعیت ادامه دهیم
اگر هرکسی خدمت رسانی خوب می خواهد خودش در اولین مرحله خدمت رسانی خوب ارائه دهد مشکل کاملا حل است
این مشکل ربطی به هیچ دولت و حزب و . . . ندارد فقط و فقط به خودمان ربط دارد! ! !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
واي گفتي صف و درد دل من رو زياد كردي
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
در هفته جاري اينجانب به نمايندگي شركت ايران خودرو واقع در ارج مراجعه كردم و بدون وجود هيچ صف مراجعه كننده اي در كمتر از 10 دقيقه مراحل تست انجام شد و برگه معاينه فني را نيز گرفتم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
اگه نري معاينه فني قفل چرخ ميزنن اگه بري از اين بلاها كه سر اين بابا آوردن سرت ميارن . چه روزگار خوشي داريم ما .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار