صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كربكندي:به سقوط اعتقاد داشتم، نمي‌آمدم

کد خبر: ۳۹۳۱۴
| |
1350 بازدید

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: اگر فكر مي‌كردم نمي‌توان برق را در ليگ برتر نگه داشت، به اين تيم نمي‌آمدم.

رسول كربكندي در گفت‌وگو با ايسنا، پيرامون حضورش در تيم برق شيراز اظهار كرد: بدون شك اگر فكر مي‌كرديم نمي‌توان تيم برق شيراز را در ليگ برتر نگه داشت، به اين تيم نمي‌آمدم. گرچه مي‌دانم حضورم در اين تيم و در اين مقطع زماني، ريسك است؛ اما، به موفقيت برق در چند مسابقه باقي مانده از ليگ اعتقاد دارم و البته باشگاه هم چنين ديدگاهي دارد و اميدوار است.

وي افزود: البته فكرمي‌كنم وضعيت ما از ديگر رقبا با توجه به بازي‌هايي كه در پيش داريم، بهتر است. ما چهار بازي برابر استقلال اهواز، پيكان، ذوب آهن و پيام را در خانه خود برگزار مي‌كنيم كه مي‌تواند براي ما حايز اهميت باشد. در اين مقطع‌ ما ارتقاي سطح روحي و رواني تيم و بازيكنان كه شديدا مشكل دارد را مهمترين كارمان مي‌دانيم چرا كه پس از شكست‌هاي زيادي كه برق در بازي‌هاي اخير كسب كرده، اعتماد به نفس آنها بشدت پايين آمده است.

كربكندي گفت: در اين راه دشوار تا پايان مسابقات، نخستين بازي ما بسيار تعيين كننده است ومي‌تواند به مانند شوك فضاي تيم را تغيير داده و روحيه خوبي براي بازيكنان در فرصت حدود يك ماهه تعطيلات ليگ باشد و آنها با انگيزه و باور بالايي از آن پس به مباحث فني و تاكتيكي تيم بپردازند.

وي در پاسخ به اين سوال كه در صورت سقوط احتمالي برق به ليگ دسته يك، باز هم در اين تيم خواهيد ماند، به ايسنا گفت: با توجه به سابقه فعاليتي كه در فصل گذشته ليگ دسته يك دارم، تفكرم را با اين ليگ همراه نمي‌دانم اما، بايد ديد شرايط در آينده چطور خواهد شد؛ اگر وضعيت خاصي پيش آيد، مي‌توان آن موقع به اين مساله فكر كرد.

كربكندي گفت: بالاخره با اين وضعيت به برق آمدم و مي‌دانم كار چقدر مشكل و حساس است. ما بايد سعي كنيم بيشتر مسايل تيم خودمان را حل كنيم و واقعا شرايط ديگر رقبا و حريفان براي ما از اهميت كمتري برخوردار است.

سرمربي برق پيرامون بازي فردا (چهارشنبه) تيمش مقابل پيكان گفت: بازي پيكان با استقلال را به دقت آناليز كرديم؛ پيكان خيلي خوب كار كرد و معتقدم برخلاف صحبت‌هاي استقلالي‌ها، پيكان موقعيت‌هاي گل بسيار زيادي داشت؛ حتي سيدصالحي خود به تنهايي چندين فرصت عالي داشت. پيكان تيم قابل حسابي است كه از مهره‌هاي توانمندي هم بهره مي‌برد؛ البته نبود سيدصالحي و لطفي در تركيب آنها براي بازي فردا، مي‌تواند يك شرايط خوب براي ما باشد. تلاش ما اين است كه بازيكنان برق در يك شرايط روحي خوب و حمايت هواداران تيم بتوانيم با پيروزي مقابل پيكان شروع خوبي براي ادامه راه در ليگ داشته باشيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟