رمال مشهور از زندان آزاد شد

رمال مشهور كه چند سال پيش بازداشت شده بود، آزاد شد.
کد خبر: ۳۹۳۱۱۴
| |
16135 بازدید

رمال مشهور كه چند سال پيش بازداشت شده بود، آزاد شد.

به گزارش بهار نيوز، عباس غفاري كه به گفته اصولگرايان در بدنه اجرايي كشور يعني در دولت قبل نفوذ كرده بود، از حدود سه سال پيش (ارديبهشت سال 90) در زندان به سر مي‌برد. يك ماه بعد از بازداشت غفاري در سال 90، احمدي‌نژاد در پاسخ به خبرنگاران گفت: اون‌ها رو كه دستگير كردن، خيالشون راحت شد، ول كنيد ديگه. بذاريد دولت به كارش برسه. يعني آن سفينه‌اي هم كه فرستاديم بالا، كار جن‌ها بود؟

البته مرداد ماه 90، سخنگوي قوه‌قضاييه در كنفرانس مطبوعاتي گفته بود: «دو جن‌گير دولتي» بازداشت شده‌اند و براي اين افراد كيفرخواست و قرار مجرميت صادر شده و پرونده آنها در حال رسيدگي است.

ارديبهشت ماه پارسال، محسني‌اژه‌اي، سخنگوي قوه قضاييه در پاسخ به پرسشي درباره آزادي يك جن‌گير كه به نظر عباس غفاري بوده، گفت: اين فرد مدت دو سال در زندان بود و حتي يك روز هم مرخصي نرفته است. برخلاف آنچه اعلام شده اين فرد نه آزاد شده و نه به جايي منتقل شده است بلكه بعد از دو سال از مرخصي بهر‌ه‌مند شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار