میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری 59 پاکستانی توسط مرزبانان ایران

کد خبر: ۳۹۱۹۳۸
| |
16395 بازدید

روزنامه «خبرین» پاکستان روز پنجشنبه نوشت: نیروهای مرزبانی ایران در پایانه میرجاوه در نقطه مرزی مشترک دوکشور، 59 تبعه پاکستانی را به جرم ورود غیر قانونی به ایران بازداشت کرده و سپس آنان را به مسوولان مرزی پاکستان تحویل دادند.

به گزارش ایرنا، این روزنامه اردو زبان چاپ اسلام آباد گزارش داد: نیروهای مرزی ایران پس از انجام تحقیقات و بازرسی از اتباع بازداشت شده، آنان را به مقام های مرزی آژانس تحقیقات فدرال پاکستان (FIA) در منطقه «تفتان» (پایانه میرجاوه) تحویل دادند.
 
براساس این گزارش، اتباع پاکستانی برای یافتن کار و یا سفر به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس با ورود غیر قانونی به ایران سعی در رسیدن به دیگر کشورها دارند.
 
گروه های قاچاق انسان، برای انتقال مهاجران غیرقانونی آنها را لابلای بار کامیون ها و یا داخل صندوق عقب خودروها مخفی می کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت