دستگیری 59 پاکستانی توسط مرزبانان ایران

کد خبر: ۳۹۱۹۳۸
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۲ 10 April 2014
|
16319 بازدید
روزنامه «خبرین» پاکستان روز پنجشنبه نوشت: نیروهای مرزبانی ایران در پایانه میرجاوه در نقطه مرزی مشترک دوکشور، 59 تبعه پاکستانی را به جرم ورود غیر قانونی به ایران بازداشت کرده و سپس آنان را به مسوولان مرزی پاکستان تحویل دادند.

به گزارش ایرنا، این روزنامه اردو زبان چاپ اسلام آباد گزارش داد: نیروهای مرزی ایران پس از انجام تحقیقات و بازرسی از اتباع بازداشت شده، آنان را به مقام های مرزی آژانس تحقیقات فدرال پاکستان (FIA) در منطقه «تفتان» (پایانه میرجاوه) تحویل دادند.
 
براساس این گزارش، اتباع پاکستانی برای یافتن کار و یا سفر به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس با ورود غیر قانونی به ایران سعی در رسیدن به دیگر کشورها دارند.
 
گروه های قاچاق انسان، برای انتقال مهاجران غیرقانونی آنها را لابلای بار کامیون ها و یا داخل صندوق عقب خودروها مخفی می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت