اولین نمره دژاگه پس از رهايي از هپاتيت

کد خبر: ۳۹۰۹۷
| |
1796 بازدید
بازيكن ايراني تيم ولفسبورگ پس از رهايي از بيماري هپاتيت با نمره بازي خوب در هفته بيست و دوم بوندس ليگا روبرو شد.

به گزارش فارس، هفته نامه كيكر در تازه ترين شماره خود كه روز دوشنبه (امروز) منتشر كرد، به بازي اشكان دژاگه در ديدار يكشنبه شب در زمين هامبورگ نمره 3،5 داد.

دژاگه كه پس از شروع دور برگشت بوندس ليگا با بيماري هپاتيت روبرو شد، يكشنبه شب در ديدار خارج از خانه با هامبورگ، از ابتدا در تركيب تيمش جاي گرفت.

فليكس ماگات، سرمربي ولفسبورگ با آگاهي از وضعيت جسماني بازيكن ايراني اش،‌ وي را در تركيب اصلي قرار داد و تا دقيقه 65 از وجود وي در تركيب تيمش بهره گرفت.

سپس به جاي او آلكساندر مالدونگ را به ميدان فرستاد. بازيكن ايراني در اين ديدار تا زماني كه در ميدان بود،‌ در نقش هافبك تهاجمي و در پشت سر گرافيت و دژكو،‌ به عنوان مهاجم كاذب فعاليت كرد.

تيم ولفسبورگ در اين ديدار 3 بر يك برنده شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟