صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

گل ارزان شد!

گل ارزان شده ‌است و این ارزانی تا 15 روز ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۳۹۰۶۵۵
| |
10853 بازدید
گل ارزان شده ‌است و این ارزانی تا 15 روز ادامه خواهد داشت.

به نوشته فرهیختگان، غلامحسین سلطان‌محمدی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران از کاهش 50 درصدی قیمت گل به دلیل کاهش تقاضا خبر داده و می‌گوید: «این کاهش قیمت تا میلاد حضرت فاطمه(س) که مصادف با روز مادر و افزایش تقاضا برای خرید گل است، ادامه دارد.»

او در ادامه افزود: «به علت کاهش توان مالی مردم، استقبال از خرید گل در تعطیلات عید چندان بالا نبوده است.»

او به تغییر سلیقه مردم در خرید گل برای روز‌های عید و سفره هفت‌سین نیز اشاره کرده است. معمول است که از گل سنبل در روزهای عید استفاده می‌شود اما سلطان‌محمدی می‌گوید: «امسال نسبت به سال‌های گذشته در عرضه این نوع گل با مشکلاتی مواجه بودیم چراکه گل سنبل از کشورهای دیگر وارد می‌شود. به همین دلیل قیمت آن تقریبا بالاست.»

او به جایگزین شدن گل سینره به جای سنبل اشاره کرده است و می‌گوید: «این‌گونه به دلیل ارزانی و داشتن حرف سین در روزهای عید میهمان سفره‌های مردم بوده است.» از اینها گذشته، ارزانی 50 درصدی در این روزها اتفاق ساده‌ای نیست. پس بشتابید به سوی گل.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات