مارتينو :دو تيم شانس يکساني براي صعود دارند
سرمربي بارسلونا معنقد است با وجود تساوي يک بر يک در ورزشگاه نيوکمپ، بارسلونا و اتلتيکو مادريد شانس يکساني براي صعود به مرحله بعد دارند.
به نقل از ايسنا، آتلتيکو مادريد در ديدار رفت خود در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر بارسلونا به تساوي يک بر يک رسيد تا با کسب يک تساوي بدون گل در بازي برگشت نيز راهي مرحله بعد شود.
خراردو مارتينو سرمربي بارسلونا پس از تساوي يک بر تيمش در بازي برابر آتلتيکو مادريد در خانه گفت: از شيوه بازي تيمم راضي هستم و به آن افتخار مي کنم. شايسته پيروزي در اين ديدار بوديم . موقعيت هاي زيادي را در اين مسابقه خلق کرديم که با درخشش دروازه بان حريف از دست رفت . اگر مي توانستيم بازي را ببريم اعتماد به نفسمان در بازي برگشت بالا ميرفت . اکنون شرايط فرق کرده است و بايد اين نتيجه را در بازي برگشت جبران کنيم. هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده است و بايد خونسرد باشيم و به فکر بازي برگشت باشيم تا بتوانيم از اين مرحله عبور کنيم. هدف تيم ما در اين ديدار مانند بازي هاي قبلي، کسب پيروزي بود.
سرمربي بارسلونا در ادامه گفت: مي دانستيم حريف از چه کيفيتي برخوردار است و به همين دليل فضاهاي موجود در دفاعمان را روي آنها بسته بوديم. آنها تنها يک فرصت داشتند و موفق شدند از فاصله 35 متري با شوتي از راه دور دروازه ما را باز کنند . فکر مي کنم غير از اين صحنه آنها ديگر نتوانستند به دروازه تيم ما نزديک شوند. البته پس از اين گل واکنش خوبي داشتيم و موفق شديم چندين فرصت گلزني روي دروازه حريف ايجاد کنيم که تنها يک فرصت ما به گل نشست که ناراحت کننده است.
مارتينو در پاپان گفت: شرايط صعود هر دو تيم به مرحله بعد يکسان است اما اگر نتوانم همراه بارسلونا به مرحله بعد ليگ قهرمانان راه يابم قطعا يک ناکامي براي من خواهد بود. من هيچ شکايتي از عملکرد بازيکنان تيمم ندارم زيرا همه آنها بازي خوبي به نمايش گذاشتند. تنها از اين ناراحت هستم که چرا توپ هاي ما وارد دروازه حريف نشد . در فوتبال گاهي پيش مي آيد که در يک بازي حق شما زدن چند گل است اما هيچکدام از توپ هايتان وارد دروازه نمي شود. همکاري بازيکنانم از جمله اينيستا ، نيمار و ليونل مسي مانند بازي هاي قبل درخشان بود اما تنها نکته منفي اين بود که نتوانستيم از فرصتهايمان استفاده کنيم.


