اخراج سرمربي الهلال قهرمان!
سرمربي رومانيايي تيم فوتبال الهلال از سوي رئيس فدراسيون عربستان اخراج شد.
به گزارش فارس، كوزمين لوناروي سرمربي رومانيايي تيم الهلال عربستان كمتر از 24 ساعت پس از اينكه الهلال را در جام پادشاهي عربستان قهرمان كرد با تصميمي عجيب از سوي مسئولان فدراسيون عربستان بركنار شد.
اين خبر را فدراسيون فوتبال عربستان به صورت رسمي اعلام كرد. سلطان بن فهد رييس فدراسيون عربستان در اين زمينه اعلام كرد: به دليل رفتار ناشايستي كه كوزمين در پايان ديدار الشباب و الهلال در ديدار نهايي جام پادشاهي عربستان از خود نشان داد از الهلال اخراج شده و ديگر حق مربيگري در هيچ تيم عربستاني را ندارد، زيرا رفتار او ناشايست و غيرقابل پذيرش است.
سرمربي بركنار شده به دليل آنكه در پايان مسابقه، هنگامي كه دوربينهاي تلويزيوني به سراغ وي آمده بودند، پيراهن خود را كه عكس پادشاه عربستان "سطان بن عبدالعزيز " روي آن حك شده بود روي زمين پرتاب كرد.
جمعه گذشته در ديدار پاياني جام پادشاهي عربستان تيم الهلال موفق شد با تك گل فهد الموفاريق در دقيقه 113 وقت اضافه يك بر صفر الشباب را شكست دهد تا عنوان قهرماني اين جام را بهدست آورد.
الهلال با 8 عنوان قهرماني پرافتخارترين تيم جام پادشاهي عربستان ميباشد و پس از آن الاتحاد با 7 عنوان در رده دوم قرار دارد.
الهلال در گروه يك مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به همراه تيمهاي پاختاكور ازبكستان، الاهلي امارات و صباي قم قرار دارد. الشباب هم با تيمهاي الغرافه قطر، پرسپوليس و الشارجه امارات در گروه 2 مسابقات ليگ قهرمانان به مبارزه ميپردازد.


