صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لزومی برای تعیین نرخ یارانه‌ای برای خودروسازها وجود ندارد

کد خبر: ۳۸۸۶۸۱
| |
4399 بازدید
اهدای تسهیلات بانکی به خودروسازان اگر به کار گرفته شود موجب جمع‌آوری نقدینگی، ایجاد اشتغال، و در نهایت به کاهش قیمت محصول خواهد انجامید.

به گزارش ایلنا، حیدر مستخدمین حسینی کارشناس ارشد بانکی در گفت‌وگو با ایلنا تاثیر نرخ بالای تسهیلات بانکی پرداخت شده به خودروسازان را با ذکر یک پیش‌شرط مثبت دانست و اظهار داشت: در صورتی‌که خودروسازان تسهیلات دریافتی را در تولید به کار گیرند نه تنها تاثیر منفی بر تورم کشور نخواهد گذاشت بلکه با هر نرخی هم که اهدا شود می‌تواند تاثیر مثبت در اقتصاد بگذارد.
 
مستخدمین حسینی با اشاره به اینکه باید نرخ سود بازار با نرخ تورم برابری کند افزود: این نرخ نه تنها برای خودروسازها بلکه برای سایر صنایع نیز به همین مقدار تعیین شده است.
 
این کارشناس ارشد بانکی افزود: نرخ تعیین شده یکسان شده است و نرخ جاری بازار است همچنین بانک‌ها نمی‌توانند برای خودروسازها نرخ یارانه‌ای جدا در نظر بگیرند.
 
مستخدمین حسینی با بیان این مطلب که لزومی برای تعیین نرخ یارانه‌ای برای خودروسازها وجود ندارد، ادامه داد: چون خودروسازها قیمت خودرو را بر مبنای قیمت تمام شده و بازار تعیین می‌کنند همچنین قیمت تمام شده کالا را با نرخ آزاد محاسبه می کنند نرخی هم که بانک‌ها پرداخت می‌کنند باید بدون یارانه باشد.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: دولت نیز قصدی برای دادن یارانه به خودروسازها ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟