صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

تلاش دوباره سناتورهای آمریکایی برای افزایش فشارها بر ایران

ادامه تلاش‌های سیاستمداران تندروی آمریکایی برای افزایش فشار‌ها بر ایران در موضوع هسته‌ای، خوشبینی کا‌ترین اشتون نسبت به مذاکرات هسته‌ای با ایران، ادعای جدید رسانه‌های اسرائیلی درباره سرنوشت هشت یهودی ایرانی مفقود شده و تأکید آمریکا بر توسعه پیوندهای نظامی با عربستان سعودی، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۳۸۸۳۴۲
| |
8465 بازدید
تلاش دوباره سناتورهای آمریکایی برای افزایش فشارها بر ایرانادامه تلاش‌های سیاستمداران تندروی آمریکایی برای افزایش فشار‌ها بر ایران در موضوع هسته‌ای، خوشبینی کا‌ترین اشتون نسبت به مذاکرات هسته‌ای با ایران، ادعای جدید رسانه‌های اسرائیلی درباره سرنوشت هشت یهودی ایرانی مفقود شده و تأکید آمریکا بر توسعه پیوندهای نظامی با عربستان سعودی، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

تلاش دوباره سناتورهای آمریکایی برای افزایش فشارها بر ایران

به گزارش «تابناک»، در ادامه تلاش عناصر تندرو در آمریکا برای افزایش فشار‌ها بر ایران در موضوع هسته‌ای، سایت شبکه خبری «فاکس نیوز» از همراه شدن سناتورهای دموکرات این کشور با اعضای جمهوری خواه مجلس نمایندگان در این زمینه خبر داده است.

به نوشته این سایت، سناتورهای دموکرات از باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا خواسته‌اند عمل کردن ایران به تعهدات بین المللی خود را تضمین کرده و همچنین آن‌ها را در جریان تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای، از جمله نیاز احتمالی به تصویب تحریم‌های احتمالی جدید علیه ایران قرار دهد. این سایت اشاره می‌کند نامه‌ای که سناتور‌ها با این مضمون برای اوباما فرستاده‌اند، بسیار مشابه نامه‌ای است که پیشتر اعضای مجلس نمایندگان برای وی فرستاده بودند.

تلاش دوباره سناتورهای آمریکایی برای افزایش فشارها بر ایران

این در حالی است که کا‌ترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نسبت به موفقیت مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خوش بینی کرده است. سایت خبری «آذری پرس» ضمن پرداختن به این موضوع می‌نویسد، اشتون گفته نسبت به بخت امضای توافقنامه جامع هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ خوش بین است.

وی روز گذشته و در جریان «مجمع بروکسل» که از سوی بنیاد مارشال آلمان برگزار شده بود، ضمن بیان این مطلب افزود: توافقنامه جامع هسته‌ای باید به واقعیت تبدیل شود. در عین حال، اشتون تأکید کرده دو طرف هنوز در آغاز روندی هستند که باید به این توافق نامه منجر شود.

تلاش دوباره سناتورهای آمریکایی برای افزایش فشارها بر ایران

اما در ادامه فضاسازی‌های مطبوعات اسرائیلی علیه ایران و در چهارچوب ادعای اخیر آن‌ها مبنی بر کشته شدن هشت یهودی ایرانی در دهه ۱۹۹۰، روزنامه «تایمز اسرائیل» با انتشار مطلبی، «مقامات ایرانی» را در مرگ این افراد مقصر دانسته است.

این روزنامه به نقل از شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم اسرائیل می‌نویسد، مقامات ایرانی در مرگ هشت تن از اعضای یک گروه یهودی که در سال ۱۹۹۴ قصد خروج از ایران را داشتند، مسئولند، زیرا آن‌ها را با اعضای یک گروه شورشی اشتباه گرفته و کشته‌اند. در عین حال، در گزارش این شبکه تلویزیونی اذعان شده که رژیم اسرائیل و مقامات «موساد» و آژانس یهود، مسئول خارج کردن این افراد از ایران بوده‌اند.

تلاش دوباره سناتورهای آمریکایی برای افزایش فشارها بر ایران

در پایان در میان دیگر مطالب، سایت خبری «میدل ایست آنلاین» از ارائه تضمین‌هایی از سوی آمریکا به عربستان سعودی درباره ایران خبر داده است.

به نوشته این سایت، چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا که روز پنجشنبه میزبان معاون وزیر دفاع عربستان سعودی بوده، بر پیوندهای نظامی واشنگتن و ریاض با وجود اختلاف‌های آن‌ها بر سر ایران و سوریه تأکید کرده است.

یک مقام وزارت دفاع آمریکا گفته در این دیدار، هیگل برای شاهزاده سلمان بن سلطان این نکته را تصریح کرده که آمریکا به روند دیپلماسی خود در قبال ایران ادامه می‌دهد؛ اما در عین حال، بر اهمیت همکاری‌های نظامی آمریکا با عربستان نیز تأکید کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟