صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نامه ملی‌پوشان آزادکار ایران به دبیرکل سازمان ملل متحد

کد خبر: ۳۸۷۴۹۰
| |
3512 بازدید
قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با ارسال نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار آزادی پنج سرباز ایرانی اسیر شدند.

به گزارش فدراسیون کشتی، این بیانیه امروز به "گری لوئیس" نماینده سازمان ملل در ایران تحویل داده می‌شود.

قرار است تمامی امضاهای جمع آوری شده در این زمینه به همراه بیانیه مربوطه توسط عده ای از هنرمندان، جانبازان شیمیایی و آزادگان، پیش از ظهر امروز سه شنبه به صورت سند رسمی درخواست ملت ایران، تحویل نماینده دبیرکل در ایران و نیز سفارت پاکستان شود.

ملی پوشان کشورمان در نامه خود از دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته اند با استفاده از امکانات در اختیار، زمینه آزادی سربازان اسیر را که گفته می‌شود از مرزهای جنوب شرقی ایران در منطقه جیکگور به خاک پاکستان منتقل شده‌اند، فراهم سازد.

قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد در رقابت های جام‌جهانی به همراه قهرمانان کشتی فرنگی، جزو اولین کسانی بودند که با امضاء بیانیه، همبستگی خود را با خانواده نگران پنج سرباز اسیر و به گروگان گرفته شده در مرزهای جنوب شرقی ایران اعلام داشتند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...