میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قوه قضائیه به پرونده کرم حلزون رسیدگی کند

تولید «کرم حلزون» متوقف شده است و از این به بعد هر محصول آرایشی از جمله «کرم» باید اثربخشی آن در وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گیرد
کد خبر: ۳۸۷۱۵۶
| |
7907 بازدید

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه قوه قضائیه به پرونده متضرران «کرم حلزون» رسیدگی کند، نسبت به بالا بودن نیترات در سیب زمینی و پیاز ابراز نگرانی کرد و گفت: نظام پزشکی باید به مجوزهای وزارت بهداشت توجه کند.

به گزارش تسنیم، تولید «کرم حلزون» متوقف شده است و از این به بعد هر محصول آرایشی از جمله «کرم» باید اثربخشی آن در وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گیرد تا تبلیغ آن کالا صورت پذیرد و بر این اساس اگر مجوز لازم را از وزارت بهداشت دریافت نکند نمی‌تواند به تبلیغ بپردازد. بر این اساس چندی قبل بنده شاهد انواع کالاهای بهداشتی و دستمال کاغذی بودم که اصلاً مجوز وزارت بهداشت نداشتند، اصلا کالاهای بدون مجوز زیاد است که اغلب تقلبی و قاچاق وارد کشور می‌شوند و در مجموع سهم کالاهای قاچاق از کالاهای استاندارد بیشتر است. بنابراین کسانی که با خرید «کرم حلزون» دچار ضرر و زیان شدند باید به قوه قضائیه مراجعه کنند.


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات