صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بن‌همام مردادماه 88 در همدان

کد خبر: ۳۸۵۹۸
| |
3121 بازدید

رييس هيات فوتبال همدان از تحولات اين هيات با اجراي طرح آسيا ويژن در همدان خبر داد.

عباس صوفي در گفت گو با ايسنا، دستاورد هاي سفر اعضاء هيات فوتبال استان همدان در كنفدراسيون فوتبال آسيا را بسيار مثبت ارزيابي كرد و افزود: در نشستي كه با اعضاء كنفدراسيون و مسوولان اجراي طرح آسيا ويژن برگزار شد تفاهم نامه اجراي اين طرح در همدان با توجه به برنامه هاي استان همدان و مجريان اين طرح در آسيا و ايران به امضاء رسيد.

وي ياد آور شد: 16 كميته در استان در زمينه‌هاي فوتسال، مسابقات، وضعيت بازيكنان، اجرايي، روابط عمومي، پيشكسوتان، داوران، امنيت، آموزش و مربيان، عمراني و محلات، امور باشگاه‌ها و انضباطي، استيناف، نظارت و بانوان بر مبناي نياز استان پيش بيني شده كه مي تواند در توسعه ورزش فوتبال استان و برنامه ريزي هدفمند اين هيات نقش بي بديلي را ايفا كند.

وي با اشاره به استقبال رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا از طرح ويژن آسيا در ايران و همدان و قول مصاعدت استاندار در اين نشست از حضور محمد بن همام در مرداد ماه سال آينده در همدان خبر داد و افزود: همزمان با جشنواره افتتاح ويژن همدان و افتتاح ورزشگاه 15 هزار نفري همدان كه با قول استاندار تا مرداد سال آينده به بهره برداري مي رسد رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا به همراه گروه مجري طرح آسيا ويژن به اين استان سفري خواهند داشت.

صوفي تاكيد كرد: يكي از مشكلات هيات فوتبال زمين چمن است كه با توجه به اقليم همدان و با قول مساعد استاندار همدان دو زمين چمن مصنوعي در همدان به بهره‌برداري خواهد رسيد كه اين مي تواند مشكلات زمين اين هيات را تا حدودي حل كرده و در جهت تسهيل در اجراي برنامه هاي هيات موثر باشد.

وي افزود: با هماهنگي كه با منابع طبيعي استان انجام شده، تجهيز زمين هاي اطراف شهر براي تمرين باشگاه هاي اين استان در دستور كار اين هيات است تا از اين طريق گامي در جهت ارتقاء سطح باشگاه هاي استان و حرفه اي شدن برداريم.

وي تصريح كرد: ما فقط نبايد به باشگاه پاس بيانديشيم بلكه براي اين كه در سال‌هاي آينده فوتبال استان را در جايگاه هاي بالا تر ببينيم بايد در سطوح پايه اي فوتبال توجه بيشتري نشان دهيم و با توجه به باشگاه هاي استان متناسب با برنامه‌هاي AFC در بازيكن سازي پيشگام باشيم.

وي با اعلام اينكه شعار AFC آينده را براي فوتبال آسيا مي داند، خاطر نشان كرد: طرح ويژن آسيا با اين شعار وارد كار شده است و برنامه اي مدون براي كشور هاي آسيايي بسته شده است و در هر كشور چند استان به عنوان پايلوت اين طرح در نظر گرفته شده اند و بعد از استان هاي اصفهان و شيراز كه در سال هاي گذشته مجري اين طرح نام گرفتند همدان و قزوين نيز به اين طرح پيوست تا با برنامه هاي مدون دو، پنج و 10 ساله اي كه در نظر كنفدراسيون فوتبال آسيا است بتوانيم در توسعه ورزش فوتبال از پايه تا سطوح بالاتر حركت كنيم.

وي درخصوص برنامه هاي اين هيات در بخش بانوان ياد آور شد: حضور بانوان فوتباليست استان در ليگ دسته يك كشور و تيم فوتسال بانوان هيات در ليگ كشوري نقطه قوت كميته بانوان اين هيات به شمار مي رود و از آنجا كه در ورزش بانوان نسبت به استان هاي ديگر چندان عقب نيستيم مي‌توان به آينده بانوان استان در ورزش فوتبال اميدوار بود، همچنين براي اولين بار مجوز مدارس فوتبال دختران به باشگاه هايي كه شرايط لازم را داشته باشند داده مي شود تا در آموزش و شناخت استعداد هاي بانوان در ورزش فوتبال برنامه ريزي كنيم.

صوفي در خصوص برنامه هاي سال آينده هيات فوتبال همدان به ايسنا گفت: برنامه هاي اين هيات در بخش هاي مختلف برنامه ريزي شده و هر كميته با توجه به تقويم تعيين شده برنامه هاي خود را انجام مي دهد كه مي توان به برگزاري كلاس هاي ارتقاء داوري، آموزش و ارتقاء مربيان، برگزاري ليگ برتر استان همدان به جاي ليگ استاني كه سال هاي گذشته برگزار مي شد، مسابقه هاي چند جانبه كه در راس آن مسابقات چهار جانبه با حضور پاس همدان، دو تيم از خارج از كشور و يك تيم از ليگ برتر كشور و جشنواره فوتبال 7 تا 9 سال و 11 سال با مشاركت آموزش و پرورش استان اشاره كرد.

وي ادامه داد: البته در هفته آينده يك دوره كلاس آموزش داوري در سنين 13 تا 17 سال در همدان برگزار مي شود كه براي اين كلاس ها 66 پسر و 50 دختر علاقمند ثبت نام كرده اند.

وي از آغاز به كار اولين دانشكده تربيت بدني زير نظر هيات فوتبال استان همدان و دانشگاه علمي كاربردي خبر داد و افزود: در سال آينده با بهره برداري از اين دانشكده به احتمال فراوان از مهر سال آينده پذيرش دانشجو خواهد داشت و با اجراي اين طرح مي توان در ارتقاء سطح علمي مربيان و آموزش مربيان در دانشكده اي كه از اساتيد كشوري رشته مربيگري بهره مي گيرد گام برداشت.

صوفي در پايان نياز همدان را بيش از يك تيم ليگ برتري دانست و تصريح كرد: هم اكنون همدان تنها يك تيم ليگ برتري در رده بزرگسالان دارد و اگر مي خواهيم در فوتبال كشور نامي داشته باشيم بايد تعداد تيم هاي حاضر در ليگ هاي كشوري را بالا برده و از بازيكنان بومي در اين تيم ها استفاده كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...