صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

داروخانه‌های یونان تعطیل شدند

داروخانه‌های سراسر یونان در اعتراض به سیاست‌های دولت در قبال این صنف به مدت ۴۸ ساعت دست از کار کشیدند.
کد خبر: ۳۸۵۷۳۳
| |
5790 بازدید
داروخانه های سراسر یونان به نشانه مخالفت با نظام سرمایه داری و سیاست های دولت در قبال این صنف از صبح امروز به مدت 48 ساعت تعطیل شدند.

به گزارش ایرنا از آتن، اتحادیه سراسری داروخانه های یونان روزگذشته با صدور بیانیه ای ضمن انتقاد از سیاست های دولت در قبال صنف داروخانه ها و همراهی دولت با بانک جهانی، بانک مرکزی اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول موسوم به تروئیکا اعلام کرده که از صبح دوشنبه دست به اعتصاب می زنند.

بانک مرکزی اتحادیه اروپا، بانک جهانی وصندوق بین المللی پول موسوم به تروئیکا به دولت یونان فشار می آورند تا ضمن افزایش ساعات کاری داروخانه ها، آنان را موظف کند که فقط با نسخه دارو در اختیار مشتریان خود قرار دهند.

اتحادیه های پزشکان و داروخانه های آتن و دیگر شهرهای بزرگ یونان ضمن اعلام حمایت از تصمیم اتحادیه سراسری داروخانه ها از دولت خواستند به جای عمل به خواسته های نامعقول وام دهندگان خارجی به فکر اقشار کم درآمد جامعه باشد.

داروخانه های یونان درحالی دست از کار کشیدند که با شیوع آنفلوانزای H1N1 تا کنون بیش از 85 نفر جان خود را در این کشور از دست داده اند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار