صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پيروزي پاري‌سن‌ژرمن و موناکو در ليگ فرانسه

کد خبر: ۳۸۵۲۲۱
| |
2393 بازدید
پاري‌سن‌ژرمن و موناکو ديدارهايشان را در هفته‌ بيست‌وهشتم ليگ فرانسه با پيروزي پشت سر گذاشتند.

رقابت‌هاي هفته‌ بيست‌وهشتم ليگ فرانسه شب گذشته با برگزاري شش ديدار ادامه يافت که در آن پاري‌سن‌ژرمن صدرنشين موفق شد در خانه باستيا با سه گل به پيروزي برسد تا اختلافش را با موناکو در رده دوم به هشت امتياز افزايش دهد.

براي پاري‌سن‌ژرمن در اين ديدار زلاتان ابراهيموويچ در دقيقه‌ شش و لاوتزي دو بار در دقايق 19 و 88 گلزني کردند.

موناکو، نزديک‌ترين تعقيب کننده پاري‌سن‌ژرمن در خانه ميزبان سوشو بود که در پايان به برتري دو بر يک دست يافت تا رقابتش را با تيم پاريسي در صدر جدول ادامه دهد.

براي موناکو در اين ديدار دميتار برباتف در دقيقه‌ شش و جيمز رودريگس در دقيقه‌ 55 از روي نقطه پنالتي گلزني کردند.

تابلوي نتايج

* گينگام صفر – اويان يک

* موناکو 2 – سوشو يک

* باستيا صفر – پاري‌سن‌ژرمن 3

* نانت 2 – آژاکسيو 2

* تولوز 3 – رنس 2

* والنسين 2 – استادي رنز يک

هفته‌ بيست‌وهشتم ليگ فرانسه امشب با سه ديدار به پايان مي‌رسد که برنامه آن به شرح زير است:

* ليل – مون‌پليه

* لوريان – سنت‌اتين

* بوردو – ليون

در جدول پاري‌سن‌ژرمن با 67 امتياز از 28 ديدار در صدر قرار دارد. موناکو با 59 امتياز دوم است و ليل با يک بازي کمتر و 49 امتياز در جايگاه سوم قرار دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار