انتقاد طباطبايي از ضعف داوري در ارتباط کلامي
کد خبر: ۳۸۴۴۹۸
| | 4073 بازدید
دروازهبان سابق تيم ملي فوتبال ايران ميگويد نبود ارتباط کلامي بين دروازهبان و مدافعين کمي در کار تيم ملي اشکال ايجاد ميکند.
هادي طباطبايي در مورد ديدار تيمهاي ايران و گينه خاطرنشان کرد: در اين بازي مليپوشان ما عملکرد خيلي خوبي را نداشتند. متاسفانه بازي خوبي را شاهد نبوديم. گينه به دنبال شناخت و ارزيابي ايران در ابتداي بازي بود و حتي براي ضربات کاشته دروازهبان نيز برنامه داشت.
به گزارش ايسنا، دروازهبان سابق تيم ملي فوتبال ايران با ابراز تاسف از نبود بازيهاي تدارکاتي براي آمادهسازي تيم ملي ايران در راه جام جهاني گفت: روزي که به جام جهاني صعود کرديم همه خوشحال از اين صعود بودند ولي بعد از لغو شدن اردوها و بازيهاي تدارکاتي نميدانستيم که بايد خوشحال يا ناراحت باشيم.
طباطبايي افزود: در مدت زمان باقي مانده تا جام جهاني شايد فقط بتوانيم از نظر بدني بازيکنانمان را بهتر آماده کنيم. با اين حال اميدوارم در اين مدت بتوانيم اردوها و بازيهاي تدارکاتي خوبي را در راه جام جهاني داشته باشيم.
دروازهبان سابق تيم ملي فوتبال ايران درباره عملکرد دنيل داوري در ديدار مقابل گينه نيز گفت: در گل اول داوري ديد خوبي را نداشت و در گل دوم نيز دروازهبان خيلي جلو آمده بود و متاسفانه به دليل آنکه دروازهبان تيم ملي نميتواند به خوبي ارتباط کلامي با مدافعين برقرار کند کمي دچار مشکل شده بود.
او در پاسخ به سوالي در مورد اينکه آيا اين ندانستن زبان سبب ايجاد مشکل ميشود گفت: البته اين جزو نقاط ضعف است اما تصميم نهايي را سرمربي تيم ميگيرد. اميدوارم با جمعبندي نقاط مثبت و منفي بتوانيم به يک تصميمگيري مناسب در اين رابطه برسيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



