ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در بیانیه ای اعلام شد؛

انتقاد سوریه از اظهارات بان‌کی‌مون

کد خبر: ۳۸۳۹۳۰
| |
4155 بازدید
وزارت خارجه سوریه با ابراز تاسف از اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد درباره اوضاع انسانی سوریه بر عزم دمشق برای ادامه مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، وزارت خارجه سوریه در بیانیه ای اعلام کرد از شنیدن اظهارات بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد که حقیقت را نادیده گرفته و از واقع بینی درباره اوضاع انسانی سوریه و عملکرد هیات جمهوری عربی سوریه در کنفرانس ژنو، فاصله دارد، ابراز تاسف می کنیم.

در این بیانیه آمده است شایسته بود که دبیرکل سازمان ملل متحد بر تلاش خود برای حل ریشه های مساله سوریه از طریق اجرای قطعنامه های شورای امنیت در مبارزه با تروریسمی تاکید کند که سوریه را هدف قرار داده و اکنون به وظیفه خود در حمایت از شهروندان و دفاع از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی خود عمل می کند .

وزارت خارجه سوریه بر ضرورت وادار شدن کشورهای حامی گروه های تروریستی به توقف حمایت های مالی و  تسلیحاتی و فراهم کردن پناهگاه های امن برای این گروه ها تاکید کرد.

در این بیانیه تاکید شده است جمهوری عربی سوریه همچنان به مبارزه با تروریسم با تمام شیوه ها ادامه داده و در عین حال بر تلاش جدی برای دستیابی به راه حل سیاسی و همچنین انجام آشتی ملی پافشاری می کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟