صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش نرخ مالیات، به تولید ضربه می زند

کد خبر: ۳۸۳۳۹۶
| |
2960 بازدید

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: خدماتی که در ازای پرداخت مالیاتارائه می شود زمینه های رشد اقتصادی کشور و حمایت از تولید را فراهم می سازد.

ابراهیم نکو در گفت و گو با خانه ملت اظهار داشت: نرخ مالیات بر ارزش افزوده بر اساس قانون پیش می رود و ممکن است که در نگاه سطحی افزایش آن تا حدی به تولید ضربه وارد کند، اما باید توجه داشت که اکنون کشور با دو بحث مهم اقتصاد مقاومتی و فاز دوم هدفمندی روبرو است.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کنار هم قرار دادن این موارد اگر با مدیریت صحیح همراه نباشد قطعا به تولید آسیب وارد خواهد کرد، چرا که چند برنامه در کنار یکدیگر اجرا خواهد شد، از این رو باید با تلاش مضاعف از تولید محافظت کرد.

وی ادامه داد: به هر حال باید منتظر ماند و دید که دولت چه برنامه ای برای حمایت از تولید دارد، چراکه  برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید بیش از گذشته حمایت از تولید و بخش خصوصی را مد نظر قرار داد که آسیبی به آن وارد نشود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با نقش مالیات در حمایت از تولید نیز تصریح کرد: به ازای مالیات پرداختی خدماتی صورت خواهد پذیرفت که می تواند زمینه های رشد اقتصادی رونق تولید را فراهم کند، البته به شرطی که مالیات درست اخذ شده و مناسب هزینه شود، در این صورت پرداخت کننده هم اطمینان دارد که در مقابل مالیات پرداختی، مورد حمایت قرار می گیرد.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس با اشاره به اثرات مخرب اجرای ناصحیح یک طرح اظهار داشت: اجرای قانون طبق روال تعریف شده ضربه ای را به بخشهای اقتصادی وارد نخواهد کرد، بلکه اجرای نا صحیح آسیب زا است و در هر صورت نمی توان قانون را به دلیل ضربه وارد به بخشی متوقف کرد، بلکه باید تدابیری برای کاهش اثرات منفی طرح اتخاذ شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار