رئیس‌سنا: اکنون زمان افزایش تحریم‌ها نیست

کد خبر: ۳۸۲۸۰۶
| |
3356 بازدید
رئیس مجلس سنای آمریکا با درخواست جمهوری‌خواهان برای رای‌گیری درباره افزایش تحریم‌ها علیه ایران مخالفت و تاکید کرد اکنون زمان افزایش تحریم‌ها علیه تهران نیست.

به گزارش تسنیم به نقل از پولیتیکو؛ هری رید، رئیس مجلس سنای آمریکا پس از مخالفت با درخواست رای‌گیری جمهوری‌خواهان سنا برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران تاکید کرد اکنون زمان تصویب تحریم‌های جدید علیه تهران نیست.

با این اظهارات هری رید امید جمهوری‌خواهان برای رای‌گیری درباره افزایش تحریم‌ها علیه ایران به یاس بدل شد. دموکرات‌های سنای آمریکا عمدتا از افزایش تحریم‌ها علیه ایران در جریان توافق هسته‌ای ایجاد شده میان تهران و شش قدرت جهانی امتناع می‌کنند اما جمهوری‌خواهان با ارائه لایحه‌ای که از سوی رابرت منندز و مارک کیرک تهیه شده بود خواستار رای‌گیری درباره اصلاحیه‌ای در لایحه دفاعی سال 2013 هستند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟