ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در نشست خبری مشترک با ظریف

وزیرخارجه‌قطر: راه‌حل بحران سوریه سیاسی است

وزیر خارجه قطر در سخنانی تامل‌برانگیز و در راستای مواضع همیشگی این کشور در حمایت از تروریست‌های سوری، مدعی شد که معترضان سوری شورشی نیستند و آنها را انقلابی خطاب کرد.
کد خبر: ۳۸۲۵۴۲
| |
3132 بازدید
وزیر خارجه قطر در سخنانی تامل‌برانگیز و در راستای مواضع همیشگی این کشور در حمایت از تروریست‌های سوری، مدعی شد که معترضان سوری شورشی نیستند و آنها را انقلابی خطاب کرد.

به گزارش فارس،‌ خالد بن محمد العطیه وزیر امور خارجه قطر که  بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) وارد تهران شد، پس از دیدار و گفت‌وگو با همتای ایرانی خود در نشست خبری مشترک حضور یافت و به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار پرس تی وی در خصوص نقش دولت قطر در حمایت از مخالفان دولت سوریه اظهار داشت: موضوع سوریه شاید تنها مورد اختلاف بین ما و برادران ایرانی است. ما این افراد را شورشی نمی‌دانیم بلکه آنها را انقلابی می‌دانیم. آنها ملتی هستند که برای خواست حقوق خود آمد و با گلوله و آتش روبرو شد.

وزیر خارجه قطر در پاسخ به سؤال شبکه الجزیره عربی در خصوص بحران سوریه خاطرنشان کرد: هرگز بدان معنا نیست که اگر ما و ایران اختلاف دیدگاه درمورد سوریه داشته باشیم این مسئله بین ما بررسی نشود.

وی تاکید کرد:‌همه بر سر این مورد که بحران سوریه باید از طریق راه حل سیاسی حل شود، اتفاق نظر دارند.

العطیه در این نشست خبری ضمن قدردانی از مهمان‌نوازی ظریف اظهار داشت: این نشست به منظور رایزنی و گفت‌وگو درباره روابط دو جانبه صورت گرفته و ما به رایزنی‌های خود ادامه می‌دهیم و در مورد برخی مسائل از جمله تشکیل کمیته فنی و عملی برای تسریع به روند مسائل دو جانبه توافق کرد.

وی به توافق دو طرف برای احداث منطقه آزاد در راستای خدمت به دو کشور در دو کرانه خلیج فارس اشاره کرد.

گفتنی است، قطر یکی از کشورهایی است که تاکنون حمایت همه‌جانبه‌ای را از تروریست‌ها در سوریه به عمل آورده و از جمله آتش‌افروزان در این کشور محسوب می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟