صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر برنامه لیگ، غیر كارشناسی است

کد خبر: ۳۸۲۴۹
| |
1205 بازدید

كارشناس فوتبال كشورمان تغییر برنامه لیگ برتر را برای آماده شدن تیم ملی مقابل عربستان، غیركارشناسی دانست و گفت: این تغییرات، بی اعتمادی به فدراسیون را در پی خواهد داشت.

امیر حاج رضایی در گفتگو با شبكه خبر تاكید كرد: با وجود اذعان همه به اهمیت بازی های تیم ملی، برنامه ریزی لیگ برتر و تیم ملی باید با كار كارشناسی بیشتری صورت می گرفت؛ زیرا فدراسیون جهانی فوتبال و كنفدراسیون آسیا از مدت ها پیش برنامه های خود را به فدراسیون فوتبال اعلام كرده اند.

حاج رضایی گفت : بیشتر جامعه فوتبال ایران اوضاع كنونی تیم ملی را مناسب نمی دانند و به اهمیت بازی آن با عربستان اذعان دارند اما باید قبول كرد كه تغییرات پیاپی در برنامه ریزی لیگ برتر سبب بی اعتمادی به فدراسیون و برنامه ریزی آن خواهد شد.

كارشناس فوتبال كشورمان افزود : عربستان سعودی برای بازی مقابل ایران تمهیدات زیادی اندیشیده است و در تهران به بازی انتحاری دست خواهد زد از این رو این موضوع اهمیت بازی را بیشتر از قبل می كند.

حاج رضایی روند كنونی را به ضرر باشگاه ها دانست و گفت : هم اكنون باشگاه های حاضر در لیگ برتر تكلیف خود را نمی دانند و به علت فشردگی لیگ، یك باشگاه آن قدر بازیكن ندارد كه بتواند در مقابل محرومان و مصدومان خود را بازیابی كند .

كارشناس فوتبال كشورمان با تاكید بر اینكه تیم ملی در جایگاه نخست قرار دارد گفت : تیم ملی هم از این نوع برنامه ریزی متضرر خواهد شد .

وی در پایان سه عامل اصلی در پیشرفت فوتبال را برنامه ریزی ، مدیریت و سرمایه گذاری دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟