صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

انتقاد گورباچف از نحوه برخورد با اوکراین

کد خبر: ۳۸۱۸۹۷
| |
5484 بازدید

آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی با تاکید بر ضرورت وحدت اوکراینی‌ها، شیوه برخورد غرب و روسیه با مساله اوکراین را نادرست دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، میخائیل گورباچف، آخرین رهبر شوروی در یک مصاحبه خبری در شارجه امارات گفت: چند ماه تظاهرات که باعث برکناری ویکتور یانوکوویچ، رئیس‌جمهوری اوکراین شد از ناکامی دولت وی در انجام اقدامات دموکراتیک لازم نشات می‌گیرد.

وی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: مردم اوکراین تاریخی مشترک دارند و اقدامات کنونی از سوی اتحادیه اروپا، آمریکا یا روسیه برای پیشبرد شرایط به روش خودشان، نادرست است.

هم‌اکنون میان ساکنان مناطق شرقی اوکراین که حامی روسیه هستند و مناطق غربی که از اتحادیه اروپا طرفداری می‌کنند اختلاف زیادی وجود دارد و کشور بین این دو تقسیم شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات