انتقاد از افزایش مافیای تولید مواد مخدر

کد خبر: ۳۸۱۴۴۸
| |
1892 بازدید
عضوهیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس٬ گفت:‌ قانون برای استفاده٬ مصرف و حمل مواد مخدر مجازات‌های سنگینی در نظر گرفته٬ براین اساس هیچگونه کمبود و خلاء قانونی در مبارزه و مقابله با مصرف مواد مخدر در کشور وجود ندارد.

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خانه ملت٬ با بیان اینکه کاهش سن اعتیاد در کشور نگران کننده است٬ گفت: متاسفانه هم اکنون مصرف مواد مخدر بین جوانان افزایش یافته و حتی مشاهده می‌شود که برخی افراد از مصرف این مواد در جشن‌ها و مهمانی‌های خود ابایی ندارند.

نماینده مردم نجف آباد٬ تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی٬ افزود: قانون برای استفاده٬ مصرف و حمل مواد مخدر مجازات‌های سنگینی در نظر گرفته٬ براین اساس هیچگونه کمبود و خلاء قانونی در مبارزه و مقابله با مصرف مواد مخدر در کشور وجود ندارد.

وی درباره اقدامات مجلس برای مقابله با مبارزه با مواد مخدر٬ تصریح کرد: باید اعتراف کرد که برای مقابله با مصرف روزافزون مواد مخدر میان جوانان و نوجوانان به فرهنگ سازی جدی نیاز داریم.

ابوترابی با انتقاد از کاهش سن گرایش به مصرف مواد مخدر، تاکید کرد: نقش آموزش وپرورش در فرهنگ‌سازی و آشنا کردن نوجوانان با آسیب‌های مواد مخدر از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است٬ از این رو فرهنگ سازی و آشنا کردن قشر جوان با آسیب‌های مواد مخدر٬ از وضع قوانین جدید ضروری‌تر به نظر می‌رسد.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ ادامه داد: متاسفانه یکی از دلایل افزایش مصرف مواد مخدر در ایران و کاهش سن اعتیاد میان جوانان و نوجوانان٬ افزایش مافیای تولید٬ مصرف و توزیع این مواد است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی٬ تصریح کرد:‌ قانون مبارزه با مواد مخدر در سال 76 در مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب و اصلاحاتی نیز در آن ایجاد شده است٬ بنابراین همین مجمع نیز می‌تواند دایره اختیارات این قانون را افزایش دهد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار