میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مادورو: اظهارات کری «چراغ سبز» به خشونت بود

کد خبر: ۳۸۱۲۴۱
| |
3323 بازدید
رئیس‌جمهور ونزوئلا امروز با انتقاد شدید از اظهارات «جان کری» وزیر خارجه آمریکا، گفت صحبت‌های وی چراغ سبزی به خشونت در ونزوئلا بود.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا امروز با انتقاد شدید از اظهارات «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در مورد ناآرامی‌ها در کاراکاس، گفت صحبت‌های وی چراغ سبزی برای اقدامات گروه‌های خشونت‌طلب در ونزوئلا بود.

مادورو همچنین با انتشار توئیتی، اظهارات کری را «متکبرانه» و «گستاخانه» خواند. وی افزود: «جان کری ونزوئلا را به خشونت بیشتر تهدید کرد. این اظهارات چراغ سبز به گروه‌های خشونت‌طلب بود تا به مردم ما حمله کنند.»

وزیر خارجه آمریکا امروز برخورد دولت ونزوئلا با ناآرامی‌های اخیر در این کشور را «غیرقابل‌قبول» خوانده و به درخواست کاراکاس برای مذاکرات دوجانبه پاسخ نداد. وی همچنین گفته است ادامه روند کنونی به بروز خشونت‌های بیشتر در ونزوئلا منجر می‌شود.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921203001533#sthash.nZvUsRRI.dpuf
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات