کونگ فو در ایران صاحب دانشگاه می شود

کد خبر: ۳۸۰۹۹۳
| |
5852 بازدید

رییس فدراسیون هنرهای رزمی و کونگ فو گفت: به منظور توسعه این رشته دانشکده جامع علمی و کاربردی کونگ فو در سال تحصیلی 93 تاسیس و فعالیت خود را از مهر ماه همان سال آغاز می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا حیدری عصر جمعه در مجمع سالیانه هیات هنرهای رزمی و کونگ فو افزود: استان آذربایجان غربی دومین سفر کاری است که پس از استان خراسان رضوی و بعد از انتخابم به ریاست فدراسیون در آن حضور دارم.

وی اظهار کرد: هم اکنون 54 کشور از پنج قاره جهان در سبک های مختلف در این رشته ورزشی فعالیت دارند و این امر نشانگر گستردگی و توسعه هنرهای رزمی و رشته کونگ فو در سطح جهان است.

حیدری افزود: اسپورت اکورد که پیشتر با نام مجمع عمومی فدراسیون های بین المللی ورزش (گایسف) مطرح بود، نهادی زیر مجموعه کمیته بین المللی المپیک است که در آن تمام فدراسیون های بین المللی رشته های مختلف عضو هستند و هر رشته ای که بخواهد یک سازمان بین المللی داشته باشد باید تاییدیه این نهاد را داشته باشد.

وی ادامه داد: به همین دلیل خاستگاه رزم ملی ایران این است که کارهای مقدماتی این کار انجام شده و رییس اسپورت آکورد نیز این موضوع را تایید کرده است چرا که ثبت رزم ملی ایران در شورای المپیک آسیا کار بسیار سختی است و قوانین خاص خودش را دارد و برای این کار باید برخی قوانین داخلی این ورزش منطبق با قوانین بین المللی شود.

وی از تاسیس دانشکده جامع علمی و کاربردی رشته ورزشی کونگ فو خبر داد و افزود: قرارداد نهایی آغاز به کار این دانشکده منعقد شده و از مهر ماه سال آینده شاهد آغاز به کار آن و بهره مندی علاقمندان و ورزشکاران این رشته از علوم و فنون مربوطه خواهیم بود.

حیدری گفت: ثبت جهانی رشته هنرهای رزمی کردی، لری و آذری با توجه به قدمت پنج هزار ساله رشته ورزشی کونگ فو و هنرهای رزمی در ایران یکی دیگر از اقداماتی است که مصرانه پیگیر آن می باشیم.

وی اجرای طرح استعدادیابی و شناسایی ورزشکاران نخبه را گامی موثر در راستای پشتوانه سازی تیم های ملی عنوان کرد و خواستار اجرای آن در تمامی هیات های استانی و شهرستانی شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت