صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

فیلم‌های دارویی حمایت می‌شوند

رئیس سازمان غذا و دارو از حمایت فیلم‌هایی که با موضوع فرهنگ مصرف منطقی دارویی ساخته شود، خبر داد.
کد خبر: ۳۷۸۲۶۱
| |
4123 بازدید
رئیس سازمان غذا و دارو از حمایت فیلم‌هایی که با موضوع فرهنگ مصرف منطقی دارویی ساخته شود، خبر داد.

رسول دیناروند در گفت‌وگو با تسنیم، در مورد حضور سازمان غذا و دارو در بخش «تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر» اظهار داشت: یکی از اولویت‌های این سازمان ارتقای سلامت مردم و جامعه از طریق بهبود و تغییر شیوه زندگی با راهکار فرهنگ سازی است.

وی افزود: در این جشنواره سازمان غذا و دارو فیلم‌هایی را مورد توجه قرار داده است که در بیان خود اصول سلامت و پزشکی را بررسی کرده و سلامت جامعه و افراد، دغدغه اصلی فیلمساز بوده است.

دیناروند خاطرنشان کرد: لذا سازمان غذا و دارو آثار فرهنگ ساز سلامت را با توجه به سیاست‌های ارتقا دهنده فرهنگ جامعه رصد می‌کند تا ببیند کدام فیلمساز، موضوعاتی چون مصرف منطقی دارو، عدم مصرف خودسرانه دارو، استفاده از دارو با نسخه پزشک، توجه به مجوزهای بهداشتی در مصرف محصولات غذایی و دارویی و بهداشتی، تهیه دارو فقط از داروخانه‌ها، تشویق به عدم استفاده از محصولات غذایی، دارویی و مکمل‌های تغذیه‌ای، آرایشی و بهداشتی، تقلبی و قاچاق را در اثر خود مورد توجه قرار داده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات