چرا چربی روغن زیتون مفید است؟

در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد، قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیره‌رنگ بوده و دارای عطر و بو هستند، تنها برای مصارف سالاد توصیه می‌شوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.
کد خبر: ۳۷۷۹۷۸
| |
11116 بازدید
یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب اوریک، بخش اصلی و غالب را در روغن زیتون داراست، کارکرد این اسید چرب در کاهش روندهای التهابی در بدن مفید است.

رضا امانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سال‌های اخیر به نقش سودمند اسیدهای چرب امگا مانند اوریک در کاهش خطر بیماری‌های مزمن از قبیل بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت توجه شده است.

وی ادامه داد: هنگامی که در رژیم غذایی، اسید چرب اوریک جایگزین اسیدهای چرب اشباع شود، شاخص بیماری‌های قلبی و عروقی به صورت معنی‌داری کاهش می‌یابد.

این متخصص تغذیه درباره کاربرد روغن زیتون در برنامه‌های غذایی روزانه توضیح داد: در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد، قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیره‌رنگ بوده و دارای عطر و بو هستند، تنها برای مصارف سالاد توصیه می‌شوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.

امانی توصیه کرد: باید توجه داشت که همواره لازم است تمامی روغن‌ها را در محیط خنک و به دور از تابش آفتاب و غیره نگهداری شوند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت