میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ناآرامي‌ها در پايتخت گينه به دلیل قطع برق

کد خبر: ۳۷۷۷۲۶
| |
5057 بازدید
منابع پزشکی در گینه کوناکری اعلام کردند در تظاهراتی که روز دوشنبه پس از قطع برق در پایتخت این کشور روی داد دست کم 21 نفر از جمله سه افسر پلیس زخمی شدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، هزاران نفر که بیشتر آنها را زنان و جوانان تشکیل می دادند تمام روز در اطراف شهر کوناکری با نیروهای پلیس درگیر بودند.

پلیس با استفاده از گاز اشک آور، گلوله های پلاستیکی و باتون، تظاهرکنندگان را متفرق کرد و آنها نیز با سنگ پرانی و آتش زدن لاستیک خودروها و واژگون کردن سطل های زباله، با پلیس مقابله کردند.
پزشکان در دو بیمارستان کوناکری گفتند حال دو نفر از مصدومان ، وخیم است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، سکو رسکو کامارا فرماندار کوناکری از ساکنان این شهر خواسته است آرام باشند و خاموشی به زودی رفع خواهد شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات