استقرار 900 آمبولانس در مسیرهای راهپیمایی

در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، مراکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی در سراسر کشور با استقرار آمبولانس و همراهي پرسنل عملیاتی اعم از پزشک و پرستار و تکنسین اورژانس 115، به هموطنان خدمات فوريت‌هاي پزشكي ارائه می دهند.
کد خبر: ۳۷۷۷۲۵
| |
3359 بازدید

رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی از پوشش امدادی مراسم يوم الله 22 بهمن در سراسر کشور و استقرار 900 دستگاه آمبولانس و 4 بالگرد امداد در مسیرهای راهپیمایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدتقی طالبیان افزود: مراکز مديريت حوادث و فوريت‌هاي پزشكي سراسر كشور در كنار هموطنان عزيز و انقلابی علاوه بر شركت در مراسم راهپیمایی يوم الله 22 بهمن پوشش امدادی این روز بزرگ را در سراسر كشور بر عهده خواهند داشت.

وی گفت: در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، مراکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی در سراسر کشور با استقرار بیش از 900 دستگاه آمبولانس، 40 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 30 موتور آمبولانس و 4 بالگرد امدادي در مسیر هاي تعيين شده راهپیمایي و همراهي بیش از 2000 نفر از پرسنل عملیاتی اعم از پزشک و پرستار و تکنسین اورژانس 115،به هموطنان خدمات فوريت‌هاي پزشكي ارائه می دهند.

طالبیان افزود: راهپیمایان در صورت نياز به خدمات پزشكي مي توانند به آمبولانسها و نقاط مشخص در مسير راهپيمايي مراجعه کنند و يا با شماره 115 تماس گرفته و از خدمات تيم هاي امدادي اورژانس بهره گيرند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت