صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مصر کاردار قطر را احضار کرد

کد خبر: ۳۷۶۳۸۱
| |
2488 بازدید
قاهره کاردار سفارت قطر را به دلیل مواضع این کشور مبتنی بر حمایت از مرسی احضار کرد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی مصر (منا) گزارش داد، وزارت امور خارجه مصر در نظر دارد یکی از دیپلمات‌های سفارت بوسنی در قاهره را نیز به خاطر مواضع بوسنی در قبال محمد مرسی اظهار کند.

در یک ماه گذشته، وزارت امور خارجه مصر دو بار دیپلمات‌های قطری را به خاطر مواضع کشورشان در قبال محمد مرسی، رییس جمهوری برکنار شده مصر احضار کرده است.

در چهارم ژانویه، مصر سفیر قطر در قاهره را احضار و ناخرسندی خود را نسبت به انتقادهای دوحه از برخورد نیروهای امنیتی مصری با حامیان مرسی اعلام کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه مصر در یک کنفرانس مطبوعاتی ای خبر را تایید کرد که دستگاه دیپلماسی این کشور کاردار سفارت قطر در مصر را احضار کرده است.

این سخنگو گفت: کاردار سفارت قطر به وزارت خارجه احضار شد و نامه اعتراض‌آمیز دیگری به وی تقدیم و تأکید شد که قطر باید درخواست‌های دادستان کل مصر و پلیس بین‌الملل را در مورد تسلیم افراد تحت تعقیب به اجرا بگذارد. در این نامه همچنین بر ضرورت دخالت نکردن در امور داخلی مصر تأکید شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی