صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

صعود خواهران ويليامز به نيمه نهايي

کد خبر: ۳۷۶۲۷
| |
1236 بازدید

مسابقات مرحله يک‌چهارم نهايي تنيس دبي در قسمت زنان انجام شد و تنيسورهاي آمريکايي - فرانسوي و استوني مقابل رقباي خود به برتري رسيدند.

به گزارش ايسنا، در مرحله يک چهارم نهايي اين بازيها ويرجيني رازانو از فرانسه 2 بر صفر ويرا زفوناريوا از روسيه را شکست داد. کايا کانيپي از استوني 2 بر صفر بر ايلينا ويستينيا از روس غلبه کرد و ونوس ويليامز از آمريکا 2 بر صفر ايلينا ديمنتوا از روس را با شکست مواجه کرد و در آخرين ديدار سرنا ويليامز از آمريکا آنا ايوانويچ صرب را مغلوب کرد.

مرحله نيمه نهايي اين بازيها امروز بين کايا کانيپي از استوني و ويرجيني رازانو از فرانسه و در ديدار دوم دو تنيسور آمريکايي ونوس ويليامز و سرنا ويليامز با هم ديدار خواهند کرد.

مسابقات تنيس دبي "بارکليز" هر ساله در دو قسمت زنان و مردان با حضور اکثر ستاره هاي نامي اين رشته ورزشي برگزار مي‌شود.

مسابقات امسال 4 ميليون دلار جايزه نقدي را براي نفرات برتر به همراه دارد.

پس از اتمام مسابقات زنان از هفته آينده مسابقات مردان انجام مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...