صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ژنو2 خروجی نخواهد داشت

کد خبر: ۳۷۴۰۲۴
| |
2640 بازدید

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ژنو2 خروجی نخواهد داشت، گفت: برگزاری انتخابات آزاد تنها راه حل بحران سوریه است.

سید حسین نقوی حسینی در گفت وگو با خانه ملت، درباره مذاکرات میان نمایندگان دولت سوریه و مخالفان سوری و اینکه اخضر ابراهیمی گفته این مذاکرات دستاورد زیادی نداشته، گفت: اختلاف داخلی میان معارضان سوری با خود و با طرف سوری بسیار زیاد است، فاصله نظرها و دیدگاه های گروه های معارض تا حدی است که متاسفانه آنها حتی با گروه های خود هم نمی توانند بر سر کوچکترین مسئله ای به نتیجه واحدی دست پیدا کنند.

نماینده مردم ورامین و پیشوا درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: درحال حاضرمشخص نیست که اغلب گروه های معارض سوری وابسته به کدام کشور ودولت بوده و نمی توان تعیین کرد که معارضان شرکت کننده دراجلاس ژنو2 نماینده کدام گروه هستند، از این رو اختلاف میان گروه های معارض مذاکرات ژنو 2 را با شکست روبه رو کرده و آن را شکننده می کند.

وی درباره ضمانت اجرایی شدن آتش بس و ارسال کمک های انسانی به حمص، افزود: زمینه های اجرایی شدن توافقات اندک میان معارضان و طرف سوری بسیارکم است، تا زمانی که این گروه ها تسلیحات خود را برزمین نگذاشته و دست ازجنگ مسلحانه و خونریزی برندارند، هیچ نوع طرح و پروژه ای برای پایان دادن به آتش جنگ درسوریه عملیاتی نخواهد شد و بحران در این کشور ادامه پیدا می کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس درباره اینکه اخضر ابراهیمی گفته مذاکرات برای پایان دادن به بحران سوریه ممکن است تا ماه‌ها ادامه پیدا کند، تصریح کرد: نمی توان پیش بینی کرد که مذاکرات صلح سوریه چه زمانی به پایان می رسد چون همانطور که نماینده سازمان ملل درسوریه گفته فرآیند به نتیجه رسیدن درژنو2 بسیار سخت و دشوار است، بنابراین باید به مخالفان سوری و کشورهای حامی آنها تاکید کرد که هرچه سریعتر به بحران درسوریه پایان دهند و با برگزاری انتخاباتی آزاد آینده این کشور رقم خورد.

اخضر الابراهیمی، پس از دور دوم مذاکرات میان نمایندگان دولت سوریه و مخالفان اعلام کرد، مذاکرات دستاورد زیادی نداشت اما ما به کار خود ادامه خواهیم داد، وی ادامه داد هردو طرف شرکت کننده در مذاکرات اتفاق نظر دارند که حضورشان در مذاکرات بر پایه اجرای بیانیه ژنو1 است. مذاکرات  ممکن است چند روز و یا حتی چند هفته به طول بینجامد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟