مالیات بر ارزش افزوده افزایش خواهد یافت

صحن علنی مجلس شورای اسلامی به دلیل فشردگی برنامه‌های کمیسیون تلفیق و تشکیل جلسه صبح و بعد‌از‌ظهر این کمیسیون امروز تعطیل شد، کمیسیون تلفیق قرار است امروز مصوبات مهمی‌ داشته باشد.
کد خبر: ۳۷۳۰۵۵
| |
9970 بازدید
|
۱
بودجه کشاورزان نصف می‌شودصحن علنی مجلس شورای اسلامی به دلیل فشردگی برنامه‌های کمیسیون تلفیق و تشکیل جلسه صبح و بعد‌از‌ظهر این کمیسیون امروز تعطیل شد، کمیسیون تلفیق قرار است امروز مصوبات مهمی‌ داشته باشد.
 
غلامعلی جعفر‌زاده درباره نخستین مصوبه این کمیسیون ‌گفت: در بودجه سال ۹۳ نرخ مالیات بر ارزش افزوده، یک واحد درصد به نرخ مالیات بر ارزش افزوده سهم دولت اضافه و مستقیم‌ در ردیف بودجه درآمدی دولت واریز می‌شود. همچنین صد‌درصد منابع دریافتی در اختیار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار می‌گیرد تا با همکاری سازمان بیمه سلامت ایرانیان و شرکت‌های بیمه‌گر نسبت به پوشش کامل درمان افراد ساکن در روستا‌ها و شهرهای بیست هزار نفر جمعیت و جامعه عشایری در چهارچوب نظام اقدام کند و پس از تحقق هدف فوق نسبت به تأمین تجهیزات بیمارستانی با اولویت مناطق توسعه‌نیافته مصارف هیأت امنای ارزی و ارتقای سطح بیمه بیماران صعب‌العلاج به افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی خارج از روستا‌ها و شهرهای بالای بیست هزاری اقدام کند.

بنابراین نرخ ارزش افزوده یک درصد در سال آینده افزایش می‌یابد و این میزان افزایش در اختیار شرکت‌های بیمه‌گر و وزارت بهداشت و درمان قرار می‌گیرد تا صرف تجهیز بیمارستان و تجهیزات بیمارستانی در مناطق توسعه‌نیافته شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۷
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
با این کارها می خواهید از تولید حمایت کنید دارین همه چیز و نابود میکنین این مالیات و از تولید نباید بگیرین
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟