بازدید 31339
31339 بازدید
رییس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران:
گازکشی تهران کاری غلط بود
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۰ 20 January 2014
کد خبر: ۳۷۲۶۷۱
| ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۰ 20 January 2014
| 31339 بازدید
31339 بازدید
|
رییس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران گفت: اگر نمیتوانیم کار عملیاتی برای کاهش آلودگی هوا انجام دهیم حداقل برای شهروندان و سلامتی آنان احترام قائل باشیم و میزان آلودگی هوا را به اطلاع مردم برسانیم.
به گزارش ایسنا، عبدالرضا کرباسی در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاریهای مشترک آموزشی و پژوهشی با دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و افتتاح همزمان ایستگاه سنجش آلایندهها در این دانشکده و افتتاح ساختمان سبز دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران افزود: یکی از دلایل اصلی ایجاد ترافیک در تهران مجوزهای نادرستی است که توسط شهرداری برای شهروندان صادر میشود و باید نگرش خود را در این زمینه تغییر دهد.
وی با اشاره به این که ناوگان حمل و نقل عمومی چند دهه موضوع قابل بحث در شهرداری تهران بوده است افزود: در حالیست که مشاهده میکنیم شهرداری تهران با وجود آن که موظف به ایجاد 200 کیلومتر خط اتوبوس تندرو (BRT) در شهر بوده فقط نیمی از آن را انجام داده است.
کرباسی با اشاره به این که گازکشی در تهران که شهری زلزلهخیز است کار غلطی بوده است افزود: میتوانستیم با ایجاد نیروگاه یک واحد تولیدکننده آلودگی داشته باشیم در حالی که هماکنون حدود 2.5 میلیون واحد مسکونی که هر یک تولیدکننده آلودگی هستند در شهر داریم و باید بگوییم که منازل میتوانند تا 20 درصد عامل ایجاد آلودگی هوا باشند.
وی با بیان این که معضل اصلی آلودگی هوا دولتی بودن همه بخشهاست، افزود: نظارت دولت به دولت کار سختتری است. به طور مثال تولید سوخت و نیروگاهها با بخش دولتی است و همی امر موجب میشود که نظارت با مشکل مواجه شود چرا که وقتی به دستگاه دولتی میگویید آلایندگی دارد و آنرا میخواهیم پلمپ کنیم میگوید بیایید ببندید ببینیند چه میشود لذا در این شرایط اجرای اصل 44 قانون اساسی که خصوصی سازی است میتواند باعث کاهش آلودگی هوا شود.
رییس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران کنترل تولیدکنندگان آلودگی را بسیار آسانتر از مصرف کنندگان نهایی آنها دانست و بیان کرد: نباید اعمال قانون برای مصرفکنندگان انجام شود مگر آن که وسیله استاندارد در اختیار آنان باشد. در صورتی که تجهیزات غیراستاندارد در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرد مقایسه مصرف انرژی به میزان معمول مصرف انرژی جهانی افترا زدن است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید