ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور تغییر کرد

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا، از تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در سراسر کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۴۹۱۸
|
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶ 11 May 2025
|
1278 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ محسن باسره، با اشاره به این تصمیم که در راستای مدیریت مصرف انرژی و حمایت از برنامه‌های دولت وفاق ملی برای کنترل ناترازی‌های برق اتخاذ شده است، گفت: برابر تدابیر هیئت‌رئیسه محترم پلیس راهور فراجا و به‌منظور همراهی با سیاست‌های دولت، ساعت کار مراکز شماره‌گذاری تغییر کرده و خدمات از ساعت ۶:۳۰ صبح آغاز می‌شود و تا ساعت ۱۳:۳۰ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در حال حاضر، تعدادی از شهروندان که از پیش نوبت گرفته بودند، همچنان طبق برنامه قدیمی و در بازه زمانی مشخص‌شده در نوبت خود خدمات دریافت می‌کنند. این روند طی پنج تا شش روز آینده ادامه خواهد داشت و برای نوبت‌های جدید، سامانه به‌گونه‌ای طراحی شده است که خدمات‌دهی با ساعت کاری جدید هماهنگ باشد.

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا تأکید کرد: ما متعهد به ارائه خدمات مطلوب و شایسته به شهروندان عزیز هستیم و تمام تلاش خود را برای تحقق این هدف به کار خواهیم گرفت.

وی در پایان گفت: این تغییرات با هدف بهینه‌سازی مصرف انرژی و حفظ تعادل در شبکه برق کشور انجام شده و پلیس راهور از شهروندان خواسته است تا با هماهنگی و برنامه‌ریزی دقیق، در زمان مقرر برای دریافت خدمات به مراکز مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت