صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چگونه نام داور دربی از قوطي بيرون آمد؟

کد خبر: ۳۷۱۷۶
| |
2254 بازدید

در حالي كه حضور داور ايراني در ديدار هميشه جنجالي استقلال و پرسپوليس بعد از 14 سال مسئله امنيتي به همراه نداشت اما باز هم حواشي را بوجود آورد.

به گزارش ايپنا، مدتها پيش و بعد از اينكه كميته داوران فدراسيون فوتبال تصميم گرفت براي دربي داور ايراني انتخاب كند بسياري از كارشناسان در اينباره اظهار نظرهاي متفاوتي داشتند. اما بالاخره نام چهار داور براي حضور در اين ديدار برگزيده شد. سعيد مظفري‌زاده، خداداد افشاريان، مسعود مرادي و محسن تركي چهار داوري بودند كه براي اين ديدار كانديدا شده و نام سعيد مظفري به عنوان شانس اول هميشه مطرح بود.

اما بعد از انتخاب محسن تركي براي اين ديدار مسائل مختلفي رخ داد. اما در جلسه‌اي كه شوراي تامين استان تهران با مسئولان فدراسيون فوتبال انجام داد موضوع امنيت ورزشگاه آزادي و دارو بازي مطرح شد كه همين مسئله موجب شد تا نام داور خارجي نيز به اين ماجرا كشيده شود.

محسن تركي داور دربي در گفت و گو با يكي از روزنامه‌هاي خارج از تهران درباره داور دربي اعلام كرده بود داور دربي يا من هستم و يا يك داور خارجي. اين مصاحبه كه بازتاب گسترده‌اي نداشت و كساني‌هم كه آنرا خوانده بودند اين اظهار نظر را يك پيش بيني معمولي تلقي كرده بودند در نهايت درست از آب درآمد.

نام داور خارجي ايرماتوف كه طبق تصميم‌گيري‌هاي كميته داوران قرار بود روز پنجشنبه به ايران سفر كند. اما اعتراض مسئولان سازمان ليگ برتر و متعاقب آن كميته داوران به فدراسيون فوتبال در جلسه‌اي كه بدن حضور عنايت و يك روز قبل از بازگشت وي به تهران برگزار شد. تصميم‌گيري درباره داور ايراني گرفته شد و قرار شد نام داور با حضور مسئول كميته داوران اعلام شود. بعد از اين جلسه به دو نفر از چهار داور اعلام شد تا گوشي‌هاي همراه خود را خاموش كرده و با هيچ رسانه‌اي گفت و گو نكنند.

يكي از داوران سعيد مظفري‌زاده بود. قرار بود روز پنجشنبه  نام داور دربي همزمان با ديگر داوران اعلام شود اما پس از بازگشت عنايت به ايران نام داور از قوطي بيرون آمد. محسن تركي به عنوان داور انتخاب شد.

در جلسه‌اي كه بدون حضور عنايت برگزار شد هر يك از افراد حاضر در جلسه يكي از داوران را براي اين ديدار اعلام كردند كه به دليل نرسيدن به جمع‌بندي قرار شد نام داور با حضور عنايت اعلام شود.

البته بعد از جلسه يكي از مسئولان كميته داوران اعلام كرد خداداد افشاريان شانس زيادي براي انتخاب شدن دارد چراكه او تجربه داشته و به خوبي مديريت مي‌كند اما شنيده‌ها حاكي از آن است كه انتخاب سازمان ليگ محسن تركي به دليل تعدد كارتهايي است كه بازيها به بازيكنان مي‌دهد و مسئولان سازمان ليگ اين بود كه وي مي‌تواند با ارائه كارت‌ها زياد بازي را در دست بگيرد.

درست در لحظاتي كه هيچكس منتظر نبود نام داور اعلام شد. هرچند بعد از بازي كسي به قضاوت تركي اعتراض نكرد و تماسهاي كميته داوران تنها براي تشكر و تبريك براي اين حركت بزرگ بود. اما به نظر مي‌رسد در اين انتخاب مسائلي غير از توانايي‌هاي فني در قضاوت دخيل بوده است كه اميدواريم اين مسئله به هيچ عنوان صحت نداشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار