احتمال تشکیل یک جریان شبیه حزب الله لبنان

کد خبر: ۳۶۹۸۱۹
| |
14375 بازدید
نشریۀ آمریکایی فارین پالیسی از احتمال تشکیل یک گروه همانند حزب الله اما سنی خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین این نشریه آمریکایی در تحلیلی از وضعیت بحرانی لبنان و با اشاره به انفجارها و ترورهای اخیر بوقوع پیوسته در این کشور و ارتباط آنها با جنگ داخلی در سوریه احتمال تشکیل یک گروه مسلح سنی مذهب قوی به شیوه حزب الله را مطرح کرده و آن را بسیار خطرناک توصیف کرده است.

این نشریه با بیان اینکه جنگجوهای سنی لبنان اکنون به طور متداول در درگیری‌های خشونت‌آمیز با طرفداران شیعه اسد و علویون مشارکت دارند این احتمال را مطرح کرده که این درگیری‌ها جامعه سنی را به تشکیل قوای شبه نظامی در ابعاد وسیع سوق دهد.

با این همه برغم اینکه تشکیل این جبهه و جنبش به واسطه پول های سعودی راحت به نظر می رسد اما از این زوایه که سنی‌ها از نبود حزبی برجسته که قادر به متحد ساختن و تقویت این فرقه باشد، رنج می‌بردند کار ساده ای نیست. این نشریه همچنین به خلاء رهبری در میان سنی ها بعنوان یک مانع برای تشکیل چنین جنبشی اشاره کرده است. در هر حال چنین تغییری یک تهدید جدی برای توازن قدرت در لبنان محسوب می‌شود و ممکن است به جنگ جدید مهلک داخلی منجر شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت