نقدي زاده: توهين به نيكبخت را نشنيدم
مسئول كانون هواداران باشگاه استقلال گفت: اگر هواداري از استقلال به نيكبخت هتاكي كرده كار قشنگي انجام نداده است.
عباس نقدي زاده در گفت و گو با فارس درباره توهين شماري از هواداران استقلال به عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: من و بقيه ليدرهاي استقلال تمام تلاش خود را كرديم تا دربي بدون هيچ مشكلي به پايان برسد و همه چيز هم خوب انجام شد. آن تعداد از هواداراني كه عليه نيكبخت شعار دادند را من نديدم.
وي افزود: اگر اين اتفاق افتاده باشد من شرمنده هستم. حتما عوامل اين كار را شناسايي خواهيم كرد و ليدر مخصوص آن قسمتي كه اين اتفاق افتاده را توبيخ مي كنيم.
نقدي زاده در باره اينكه بايد به دليل اين رفتار پاسخگوي كميته انضباطي قدراسيون باشند عنوان كرد: احترام به نظر كميته انضباطي هميشه واجب است اما از آقاي شريفي مي خواهيم با توجه به برگزاري خوب اين مسابقه با اين موضوع برخورد نكنند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا شماري از هواداران اين تيم صندلي هاي ورزشگاه را شكسته اند گفت: اين كار هم قشنگ نيست و عذرخواهي مي كنم. البته در آن لحظه كه تيم در دقيقه 93 گل مي خورد كنترل هيجانات منفي هواداران كار بسيار مشكلي است و ما نمي توانيم جلوي همه هواداران را بگيريم.


