صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سلطانيه: گزارش برادعی بسيار مثبت خواهد بود

او افزود: اين مهم‌ترين اصولي است كه كشورهاي اروپايي بايد در تقويت روابط‌شان با ساير كشورها از جمله ايران به آن پايبند باشند و هم‌چنين آن‌ها بايد به آمادگي كامل ايران براي انجام گفت‌وگوهاي باز با تمامي كشورها از جمله آمريكا اهميت دهند.
کد خبر: ۳۶۷۰۲
| |
3393 بازدید

علي‌اصغر سلطانيه با استقبال از اعلام آمادگي دولت باراك اوباما براي انجام گفت‌وگوهاي مستقيم با ايران گفت: اين موضع آمريكا نوعي انتقال كيفي در سياست آمريكا به شمار مي‌رود كه اميد است اين شعار يك تاكتيك گذرا نباشد.

به گزارش ايسنا، سفير و نماينده دايم ايران در سازمان ملل در گفت‌وگو با خبرگزاري ايتاليايي آكي با تاكيد بر اين كه ايران همواره در راستاي تقويت امنيت، صلح، ثبات و توسعه كشورهاي جهان گام برداشته به اهميت مضمون پاسخ ايران كه بر زبان احمدي‌نژاد، رييس‌جمهور در جشن 30 سالگي انقلاب اسلامي جاري شد، اشاره كرد و گفت: ايران دستاوردهاي مهمي را در راستاي برقراري صلح و ثبات در كشورهاي جهان در طول سه دهه گذشته به دست آورده است و تمام تلاشش را در راستاي حمايت و توسعه روابط دوستانه، همكاري، تفاهم و احترام متقابل با ساير كشورهاي جهان به ويژه همسايگان و كشورهاي عربي و اسلامي به كار بسته است.

سلطانيه با بيان اين كه ايران به اصول مندرج در قانون اساسي خود به ويژه بحث سياست باز بر اساس اصول و اهدافي كه از زمان پيروزي انقلاب در پيش گرفته شده، استقلال، حاكميت ملي، آزادي، عدالت، مساوات و شفافيت پايبند است، ادامه داد: ايران خواهان بهبود و توسعه روابط دو جانبه با تمامي كشورهاي اروپايي است به شرط آن كه بر اساس اصول و اهدافي باشد كه در راستاي حمايت از روابط ديپلماتيك بين كشورها، به دور از هرگونه شك و ترديد و پيش داوري، ايجاد روابط دوستانه و همكاري‌هاي استوار بر پايه تفاهم مشترك و احترام متقابل و دخالت نكردن در امور داخلي، حل و فصل اختلافات و مسايل موجود از طريق گفت‌وگو بدون جانبداري از طرفي عليه طرف ديگر و همكاري مشترك در حمايت از امنيت، ثبات، صلح و توسعه در تمامي كشورهاي جهان باشد.

او افزود: اين مهم‌ترين اصولي است كه كشورهاي اروپايي بايد در تقويت روابط‌شان با ساير كشورها از جمله ايران به آن پايبند باشند و هم‌چنين آن‌ها بايد به آمادگي كامل ايران براي انجام گفت‌وگوهاي باز با تمامي كشورها از جمله آمريكا اهميت دهند.

نماينده دايم ايران در سازمان ملل با ابراز اميدواري از اين كه اوباما گفته‌هايش را عملي كند و به آن چه در شعارهاي تبليغاتي‌اش گفته، جامه عمل بپوشاند، گفت: اميدواريم اين شعارها تنها يك تاكتيك گذرا نباشد.

وي تاكيد كرد: تغيير دموكراسي در آمريكا بايد شامل سياست خارجه آن به ويژه موضع مخالف آن در قبال برنامه هسته‌يي مسالمت آميز ايران هم بشود چرا كه اين امر براي تضمين موفقيت گفت‌وگوي مستقيم بين واشنگتن و تهران بسيار اهميت دارد.

سلطانيه درباره گزارش دوره‌يي محمد البرادعي، مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره برنامه هسته‌يي ايران نيز گفت: اين گزارش نسخه ويرايشي از گزارش اخير است. معتقدم گزارش بعدي بسيار مثبت خواهد بود و در آن به تحولات اخير و در راس آن اعلام آمادگي اوباما براي گفت‌وگو با ايران توجه خواهد شد.

او در ادامه تكرار آن چه البرادعي در گزارش‌هاي قبلي‌اش آورده را بعيد ندانست و افزود: سخنان جديد البرادعي كه در آن تاكيد شده برنامه هسته‌يي ايران مسالمت‌آميز و براي توليد برق است و به هيچ وجه فعاليت هسته‌يي ممنوعه‌اي در ايران وجود ندارد، به منزله پيام يا مدرك تازه بين‌المللي خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...